Vždy ked idem na ''prázdniny'' do Anglicka tak tam nie jeden den zájdem, majú super ceny a výber.Pár kamošov si odtial objednávalo a pokial viem došlo im to dosť rýchlo a v poriadku. Možem odporučiť jeden z naj shopov
som spokojna, zo sportsdirectu objednavame nielkokrat do roka, zatial vsetko prislo vzdy ako malo, ked nieco neprislo do dna som mala peniazky spat na ucte... akurat to cislovanie je take vselijake, preto odporucam ist do nejakeho typickeho ang.obchodu (napr. Peacocks) vyskusat nejake to tricko/mikinu a zistis svoju velkost, aspon mne to tak pomohlo, kedze zenske velkosti su cislovane od 8 do 22 :/
No ja mám zasa tiež negatívnu skúsenosť. Objednávali sme si kolegyne z práce. Ja som samozrejme celý balík zatiahla z účtu a ked prišiel balík, tak mi chýbalo 10 najdrahších položiek, samozrejme, čo nedodali nemôžem kolegyniam vyúčtovať! Písala som im tam, že aký je daľší postup a vôbec sa mi neozavli, ani peniaze na účet nevrátili,už neviem, čo robiť tiež, lebo je to tovar za 100 Eur,neviete mi poradiť? Takto si serioznu firmu teda nepredstavujem, že si tam hodia kontaktný formulár a vôbec sa neunúvajú na to ani odpísať (smajlík)
@chillily Ahoj ja som objednávala prvý krát a asi aj posledný krát, objednávala som svojim blízskym niečo pod stromček, ako vecičky prišli kvalitné som spokojná, ale po prebratí balíka kuriérom, prišiel večer krabicu som prebrala, von už bola tma tak som nemohla vidieť, že balík je poškodený, bol rozlepený ostala som zhrozená- normálne mi ukradli 2 veci. Najskor som si myslela, že tie vecičky mi nedodali, ale potom som išla podľa dodacého listu, boli riadne naúčtované , ale veci v balíku samozrejme chýbali, vyzerá to tak , že balík bol vykradnutý boli to len 2 veci, myslím si , že to robia tu na Slovensku. Najdlhšie balík stál tu v Bratislave. Volala som na infolinku DHL, povedala mi že po sviatkoch sa na to pozrú, písala som aj email do Anglicka, tak uvidím kde sa stala chyba, skús zavolať na infolinku DHL , tam je tel. číslo 18811, robia od pondelku do piatku do 20 hod. Daj mi vedieť , ako si vec vyriešila. Normálne ma to odradilo, takto stratia zakázníkov.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@bress skor nase XL je ich M...
@maco94 ... tá červená cena je aktuálna a tá "ref." je cena predtým, ktorá už neplatí.