Mám skúsenosť s takouto meditáciou. Nie je egocentrická, a skutočne pomáha ak človek túži po zmene vo svojom živote:
jezuiti.sk/blog/kamnatftu/spolocenstva/lectiodivina
lucidne snivanie je toto kde kontroluješ seba a obsah tvojich snov? ak ano, tak to sa mi stáva, ale ak sa ma chceš opýtať na postup tak to neviem, mne sa to stava akoby automaticky po všetkých rituáloch, ktoré robím ked zaspávam
Asi sme sa nepochopili ja tu neziadam o nejaku radu alebo pomoc iba chcem vedieť ake mate skusenosti s vyssim vedomim ak to tak mozem nazvať. thats all
já som videla pokroky po meditácií, že som bola uvolnenejšia a viac sa mi darilo, teraz som však dlhší čas nemeditovala, ani matry nepúšťala a mám pocit, že som viac vystresovanejšia a všetko kazím :/
@mayben zlatá ......meditovať by mala každá jedná bytosť. Osobne mám teraz kľudnú hlavu aj počas dňa, zažil som oddelenie od hmotného fyzického tela a splynutie s priestorom, zjavil sa mi kvet života, otvoril som čakry, videl veľa obrazov atď. ..kto nemedituje alebo nikdy nezašiel hlbšie do meditácie, tak ten spí..a to viem povedať s určitosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
jezuiti.sk/blog/kamnatftu/spolocenstva/lectiodivina