Práve šiel v TV, chlapík mal najväčší strach z pavúkov, no a úlohou bolo byť v malom priestore s pavúkmi okolo hlavy a na hlave 10 minút Vydržal to, no keď sa ho spýtal moderátor, aký je to pocit prekonať svoj strach, odpovedal mu, že svoj strach neprekonal ani náhodou
išiel by som si to vyskúšať také veci ako dážďovky by mi myslím nerobili problém (možno som len macher na Birdzi ale na živo by to bolo inak) a pár som ich ked som bol malý aj zjedol..no keby mám robiť čokoľvek s pavúkmi tak ma ukazujú zo zadu na ceste domov taktiež by som nezjedol slimáky a žaby a problém by mi robilo aj čokoľvek vo vode kedže neviem dobre plávať a potopiť sa neviem ale absolútne..ak by som mal brať niečo zo spodku tak koniec
tie žížaly a kravské pysky a konské konečníky by som nechcela ... neviem, či by som do toho šla, každopádne to sledujem skoro každý deň, keď sa dá... a ak by som do toho už išla, tak ani nie pre prachy, ale skôr preto, aby som zistila či dokážem samu seba prekonať
nešla ale rada to pozerám najhoršie bolo podla mna jest surové časti prasaťa (každy si vylosoval čo bude jesť) bola tam liver,nos,srdce ,jazyk a oblička myslím
Ked to pozerám, zdá sa mi to úplne jednoduché... sak červiky napcham do ust, žujem, prehltnem a myslím na hamburger alebo pizzu. Naživo prenášať červíky alebo kravské mozgy by som zvládla, ale jesť ani za nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hocičo okrem úloh s chrobákmi, červíkmi a podobne
radšej budem naďalej žiť v chudobe, ako žuť červy
nielen kvôli červom, ale neznesiem výšky na vratkej ploche/keď nemám pevne pod nohami
a ani nič podobné vrátane Brockovho hradu, padať neustále do blata/močovky ma tiež veľmi neláka
a ešte to pojedanie (blee)