Nikdy mi na základke nerobilo problém spievať nahlas pred celou triedou. Im to problém robilo, keďže spievam najfalošnejšie ako sa len dá. Ale mne je jedno.
aj za triezva, aj hocikoedy nespievam zas až tak zle, no nespievala by som to za učelom dosiahnutia obdivu na to si absolutne netrufam ale skorej ide o tu srandu
eeem.. na skole sme mali skolsku superstar v roku 2005.. tak som spieval, ale nepostupil som, pretoze ma ucitelka nemala rada a uprednostnili tragicku spoluziacku fnuk.. vsetci sa cudovali, preco som nepostupil.. ale na chate ked sa nacapem tak spievam s mojim megasexyrockovym chraplakom a nevadi mi, ze su tam ludia
ale ked sa na mna sustredi pozornost a za triezva, tak ani bohovi..
@etelnair ale ona spievať fakt vie, ja som to počula a v karaoke vždy všetkých rozdrtí..
ja som bola donútená vyjsť na pódium dvakrát a neviem, ktoré bola väčšia hanba.. raz nás zvukár chvalabohu stíšil velmi velmi (díky, Peťóóó a druhýkrát ma tam vytlačili a nútili ma spievať pesničku, ktorú som nepoznala..
ale keď som bola malá, spievala som v zbore a párkrát som sólovala.. teraz sa už len počujem, že som falošná jak sviňa
Musela som spievať na hudobnej na Slávikovi, aj ked spievam hrozne... oto horšie, že učiteľka HV hrala na klavíri a ja som musela do toho spievať..hrôza a des ale karaoke s babami to je už iná sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ked sa na mna sustredi pozornost a za triezva, tak ani bohovi..
ja som bola donútená vyjsť na pódium dvakrát a neviem, ktoré bola väčšia hanba.. raz nás zvukár chvalabohu stíšil velmi velmi (díky, Peťóóó a druhýkrát ma tam vytlačili a nútili ma spievať pesničku, ktorú som nepoznala..
ale keď som bola malá, spievala som v zbore a párkrát som sólovala.. teraz sa už len počujem, že som falošná jak sviňa