hej, stalo sa mi, že som neurobila skúšku na prvý krát, ale to preto, lebo som sa poriadne neučila, ale spravila som na opravný... a keby som nespravila ani na tretí pokus, nuž čom preniesla by som si predmet.. nebola by som prvá ani posledná..
Ja som si vybrala jednu z najexklúzivnejších (veľmi škaredé slovo) škôl pod slnkom, kedže ja taký luxus ako dekanský termín nemám (istý čas som, žila v naivite, že to je podľa legislatívy, ale očividne táto - ešte škaredšie slovo - škola si ju zmenila podľa seba) a automaticky musím skúšku prenášať pravdepodobne až o rok do dalšieho skúškového, ak sa mi minú tri pokusy.
A nebudem myslieť pozitívne a nebudem uctievať moju alma mater a dobré meno jej robiť!
(a kedže internet je sviňa diplomaticky som vulgarizmy vynechala)
(a celkovo, netuším, koľko tu máte vy opravných, ale my len jeden normálne, jeden opravný a potom ešte dekanský, kt. je možných toľko, koľko rokov trvá štúdium)
@alanis na Masaryčke je to tak, že máš jeden riadny termín, jeden opravný a výnimočne druhý opravný termín. Ale ten len toľkokrát, koľko činí štandardná doba štúdia v rokoch. Teda na bakalárskom programe 3x, na magisterskom nedelenom (právo) 5x a na nadväzujúcom magisterskom 2x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A nebudem myslieť pozitívne a nebudem uctievať moju alma mater a dobré meno jej robiť!
(a kedže internet je sviňa diplomaticky som vulgarizmy vynechala)
(a celkovo, netuším, koľko tu máte vy opravných, ale my len jeden normálne, jeden opravný a potom ešte dekanský, kt. je možných toľko, koľko rokov trvá štúdium)
ja som bola na dekanský minulý semester a idem aj teraz :/