Caute, akurat mam za sebou 1. skusku na eube, kde mam v aise napisane FX. Neviete, ze ako to prosim vas chodi s opravnymi terminmi? Ako sa ho mam dozvediet, ze kedy je?
A este som sa chcel spytat, ze ci fx zo skusky nutne znamena, ze sa predmet proste
Znamená to, že si ho nespravil. V Aise si pozri termíny ďalšej skúšky a nahlás sa na ten, ktorý ti najviac vyhovuje. Ešte pozor, lebo niektorí učitelia si dávajú do poznámky, ktoré sú riadne termíny a ktoré opravné.
@gibi Aha, diki moc za odpoveď. Ale vidím tam len normálne (nie opravné termíny) zatiaľ, tak sa mám teda prihlásiť teda na ten normálny? Lebo len tie tam teda vidím... (teda aspoň zatiaľ)
Aj ja som zacala toto skuskove na Eube FXom pozri sa do aisu, pokial mas koncom januara z daneho predmetu vypisane terminy oznacene ako opravne, musis sa prihlasit na toe, ak nemas, tak sa prihlas na hociktory ... Btw z coho a s kym to bola skuska? Mozno budem vediet kedy sa mas zahlasit na opravak
Ak učiteľ nespomínal, že vypíše špeciálne opravné termíny, tak sa to len nauč a prihlás sa na termín, ktorý Ti najviac vyhovuje.
Áno, Fx znamená, že si to nespravil. Ale nič si z toho nerob, napr. ja keď som začínal, tak som v prvom semestri nespravil ani jednu skúšku na prvý krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Áno, Fx znamená, že si to nespravil. Ale nič si z toho nerob, napr. ja keď som začínal, tak som v prvom semestri nespravil ani jednu skúšku na prvý krát