No co ako stojit e so skuskami ????? a bakalarky uz mate??
mne cgybaju nejake predmety.takze budem musiet si zopakovat posledny rocnik, teda ak ma nevyleju zo skoly.....leno asi nebudem mat ani porobene vsetky skusky z minuleho roku........
5 skusok za 8 dni lol ...ja som si skusky rozlozil od polky maja az do konca juna...ale tiez mam taku skusku co mozno neurobim a budem si musiet preniest cely predmet do druheho rocnika
4 skúšky za sebou a ešte 4 tažké pred sebou, pár kníh ešte prečítať, práce mám už chvalabohu spravené.....ale ten pocit že ma vylejú je hnusno silný....
ja stojim so skuskami asi tak, ze mam dokopy 3 skusky, lebo som sprosty a na niektore predmety som sa tento semester vykaslal a nechodil som tam...z tych 3 skusok mam uz 2 za sebou...nic som sa na ne neucil, isiel som si do skoly po FX...oba testy som mal vyplnene (A,B,C,D) za 4-5 minut a oba som spravil - z toho vyplyva, ze som genius
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neporovnavaj neprorovnatelne
Navyše ma provokujú blogy o ukončených maturách! Jáj, keby deti vedeli, že matura je fakt nič. Tou 600stranovou knihou by som radšej prikúrila