no vies...casto je to tak..ze si ludia myslia ze miluju ale naozaj to tak nie je...a ja mam pocit ze skutocne nemilujem..aj ked som si to myslel..ale newem
hmm...no tak ci milujes alebo nemilujes...to musis vediet sam, preco otom pochybujes? sklamala ta nejak?musis si predstavit ze ako velmi by ti ten clovek chybal ak by odisiel, ak skutocne milujes tak by to bolo hrozne silne.ale hlavne sa musis pytat svojho vnutra ako to je...
suhlasim s Dnkirou, ma uplnu pravdu. Musis si predstavit ake by to bolo, keby ste sa rozisli, tak zistis, ci ju milujes alebo nie. Ja som s mojim chlapcom 10 mesiacov, uzasne nam to klape.Keby sme sa rozisli, ani jeden by to neprezil!!!doveruj srdiecku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
proste som cela povedat ze niekedy nevies ci lubis..a casto to clovek zisti az ked tu osobu strati
Láska je podľa mňa o rozhodnutí niekoho milovať bez ohľadu na pocity, ktoré prídu a odídu...