Mám takmer 15 rokov a od minulého leta som sa začala potiť. Dosť som sa aj kvôli tomu stresovala, nebolo mi to príjemné, nosila som len tričká na ramienka. Lenže v zime to neprestalo. Ja to mám už aj psychické a som taký dosť stresový typ človeka. Zaujíma
nj ja sa tiež potím a zvykla som si ,čo iné s tým robiť ked nič nepomáha . No tak proste niekto chodí do školy suchý, ja chodím komplet mokrá . V lete som to ešte riešila tak ,že som si nosila suché tričko do školy a prezliekla sa na wcku a potom ešte tie detské utierky vlhčené a niekedy aj uterák .
@denix no lenže ja si nezvyknem... aj ja som si nosievala druhé tričko, ale to moc nevyrieši. Proste ja sa spotím z toho, že si myslím, že sa spotím. Je to hlúpe, ale je to tak. A preto nenávidm leto, lebo cez zimu môžem nosiť niečo hrubé alebo svetrík na ptičko, ale v lete by som vyzerala so svetrom ako pridrb...
aale však čo napíšem to na rovinu, kým to nie je cítiť netráp sa tým... kto to z okolia nevie pochopiť je obmedzený, je to normálna vec nie je dôvod sa cítiť trápne
Toto isté má aj moja kamarátka..Za pár hodín v lete sa musí niekoľko krát prezliecť..Ale vždy si dá tričko a na to nejaký svetrík,bolerko,sako ..proste niečo čo sa tak rýchlo neprepotí ..
@patricino no áno, ale vieš, predsa len... Je to také nepríjemné, keď máš pocit "mokra" (myslím v okolí pazúch). A ja nie som taký sebavedomý človek napríklad asi aj ako ty, že si poviem, že kašlem na všetko a na všetkých, a kto so mnou nesúhlasí, ten ma netrápi. :/
@karin28398 áno, veď práve preto rozmýšľam, že či nemám niečo brať na stres, ale to by osm asi musela zájsť za doktorkou, nie len tak si hoičo hodiť do úst...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale tak zas,nemam to asi az take ako ty,.. :/
ale teraz uz nemam taky problem takze asi to bude vekom
inak aj ja sa dost, ked som doma tak sa aj sama citim, ked to tricko nosim casto
aj mne sa občas stáva, že v zime sa potím a v teplučku nie
a aj ak je teplo ale som v strese tak sa potím
@karin28398 áno, veď práve preto rozmýšľam, že či nemám niečo brať na stres, ale to by osm asi musela zájsť za doktorkou, nie len tak si hoičo hodiť do úst...