Dobrý deň, mám netbook a dal som doňho najnovší ubuntu, 12.4 32bit. Stiahol som si skype, no neviem ho nájsť. mám ten linux kde je naboku dock, úplne čudný.. Prosím poraďte kde skype nájdem. No nepíšte mi tu nejaké odborné názvy ja mám len 13 rokov,
hej fakt je že si si stiahol beta verziu ubuntu... si mal nainštalovať 11.10 a potom prejsť na 12.4 ale aj tak cho do centra softvéru a tam nájdi skype ten daj nainštalovať... potom v dash bord (keď stlačíš windows key) daj nájsť skype a spusti hoo..
nuž chlapče, nechcel by som byť v tvojej koži pretože v tom novom vzhlade sa akosi nevyznám, a preto ti ani neviem poradiť... ale urcite si si mal stiahnut 11.10 pretoze 12.04 je este len nejaka beta verzia takze chybycka se vloudne...
www.skype.sk sekcia download (linux) a tam si vyber balik pre svoj OS samo ti otvorí USC a zrejme bude pytať heslo na nainstalovanie softu inac vsetko je automatizovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
potom chod na stranku skypu stiahni si tam ubuntu pre linux a ten subor co stiahnes tak klikni pravim tlacidlo na subor a spustit cez gdeb