Mám problém zo skypom ked ho otvorim začne sa prihlasovať a hned vskočí ta blbá tabulka odoslať to dakam..už som ho skušala preinštalovať ale nič vobec sa mi nedá otvoriť stalo sa Vám to už? Ako ste to riešili..prosím pomôžte. Dakujem
ale však mne ide normálne to lebo mám stále tú istú starú verziu. môžem ich jebať so skypom zlúčeným s myspace, a facebookom. čím viac kravín do toho dajú tým viac sa to drbe ale tomu asi nechápu samotní vývojári alebo čo...
@filus presne ako prvý raz keď sa dotrtkal, potom múdre hlavy rozprávali, že sa im preťažila sieť a iné veci, a sľubovali, že do večera to pôjde, a nešlo to dva dni ešte. Minule ma nechcelo prihlásiť vôbec, vypisovalo chybné heslo nie, so skypu sa neradno odhlasovať, to je ako pomsta
Super, Mrkvosoft Hlista, Mrkvosoft 12°, Mrkvosoft Kancelaria, Mrkvosoft KukniVen(Outlook), Mrkvosoft Klúčik (Acces), Mrkvosoft JukeBox(Mediaplayer), Mrkvosoft ScartDisk(ScanDisk), Mrkvosoft Internetovy Surfer Beznohy, Mrkvosoft Prezentator a ine hovadiny... aj tak najlepsie na Mrkvosofte je jedina funkcia: VYPNOUT a aj to, pokial nemas net, bo aj tak ti natahne dajake pokazene mrkve na disk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@rossoneri89 šetkym ide len mne nejde :/
@tenario hadam to spravia..lebo ma jebne