Ahoj chcem sa opitat ako zistim moju PUBLIC IP pretože ked dam ako F3 v skyrime tak ked dam host tak kamaratovy musim dat moju Public IP ale tu neviem a normalna IP to neni skusali sme neviete ako to zistím? Dík
@hoperpohroma ano skyrim sa dá hrať po internete a to zadarmo ale tá ip ma serie @night a keby si zapneme hamachi a hráme to cez ip z hamachi mislis ze by to slo?
tá "jedna" cez google je Public IP, to je tá pod ktorou tvoj comp vidia ostatné počítače na internete.
dá "druhá" cez ipconfig je private (local) IP, to je tá pod ktorou tvoj comp vidí sám seba a pod ktorou ho vidia compy ktoré sú na tej istej lokálnej sieti (čiže v podstate dalo by sa povedať "pripojené na ten istý router")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
odkedy sa da skyrim hrat online?
jednu zistis tak ze das do googlu "what is my ip"
druhu tak ze das do prikazoveho riadku ipconfig
tá "jedna" cez google je Public IP, to je tá pod ktorou tvoj comp vidia ostatné počítače na internete.
dá "druhá" cez ipconfig je private (local) IP, to je tá pod ktorou tvoj comp vidí sám seba a pod ktorou ho vidia compy ktoré sú na tej istej lokálnej sieti (čiže v podstate dalo by sa povedať "pripojené na ten istý router")