koncom maja mi konci 2-rocna zaruka od zakupenia notebooku HP. v poslednej dobe sa zacina kazit baterka,ked zostava cez 40% baterie, pocitac sa z nicoho nic vypne. nevedeli by ste mi poradit ci bateriu este reklamovat alebo sa reklamacia na to nevztahuje?
@Tomias
myslim ze to bude baterka a ak nie baterka tak mozno problem bude v kabli na nabijanie - jeho koncovka lebo zvykne dost prepinat raz ide na baterku raz nabijanie, asi to dobre nedolieha a tym padom sa asi ani dobre nenabije..
inak ak by to nebola baterka, co by to este mohlo byt?
@orchidejka27 Dobry den. Ja by som na vasom mieste uz kupil novy notebook kedze ntb je uz 2-rocny a baterka konci. Nove notebooky su jedny z najlepsich na stranke hej.sk ak by ste si rozmysleli kupu tak Vam daj aj kupon zadara » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... Prijemny den este.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Takze problem je v baterke? A nebude to v niecom inom?
myslim ze to bude baterka a ak nie baterka tak mozno problem bude v kabli na nabijanie - jeho koncovka lebo zvykne dost prepinat raz ide na baterku raz nabijanie, asi to dobre nedolieha a tym padom sa asi ani dobre nenabije..
inak ak by to nebola baterka, co by to este mohlo byt?
» www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... Prijemny den este.