Aj vám sa stáva, že ste celý čas úplne v pohode, ale zrazu na vás príde niečo ako taká malá depresia a máte pocit, že celá situácia je totálne zamotaná a zlá. A ako často sa vám to stáva? Mne čoraz častejšie...
Niekedy sa mi to stáva tiež .. hlavne keď sa začnem zamýšlať nad úplnými hovadinami ale snažím sa myslieť každý deň pozitívne.. to mi pomáha .. ale áno.. niekedy to proste nejde sem tam sa potrebujem sama prejsť .. sem tam padne nejaká slza a zase sa uteším slovami nejak bolo nejak bude alebo že to prejde a potom je ok
@domijesszmrzka píšeš že situácia je zamotaná a zlá, a to sa týka akých situacií napríklad ? A nevidim nikde napísané pocity...ako strach uzkosť, smutok hnev, apatia...ťažko takto na dialku diagnostikovať niekoho, to by som musela toho vedieť ovela , viac. A najlepšie keby si o tom povedala rodičom a prípadne začala pravidelne navštevovať psychologa, a byť čo najviac v kolektíve medzi kamarátmi a včas chodiť spať nepozerať tie depresivne tínedžerské seriály a najprv nájsť príčinu.
TV nepozeram pocity si vystihla, ale... ja som sa nepýtala na to čo mám robiť ja som sa pýtala či sa to stáva aj vám. Rodičom to za žiadnu cenu nepoviem, nemáme príliš dobrý vzťah...
takže nechceš to zmeniť? lebo tým že to budeš dusiť a odkladať može to časom byť horšie, preto by som vyhladala určite aj pomoc. može to byť len nejaká kríza, neviem či si niečo v poslednom čase zažila čo ťa rozrušilo a odvtedy sa to stáva..zo svojej skúsenosti ti povedať nemožem , lebo v tvojom veku som mala uplne iné povinnosti , ale riešila by som to nejako určite .
riešim, už skoro 5 rokov ale nestáva sa to len mne a niekedy to ani nemusí byť nejaký vážny dôvod mám mnoho dôvodov a problémov takže asi mám z čoho vyberať nuž idem sa vyspať, do rána to prejde a potom neskôr to chytím zas
Áno, stáva sa mi to, celkom často, no naučila som sa zo skúseností, že vždy sa z toho len treba vyplakať a vyspať a na druhý deň to bude ok. Väčšinou na druhý deň ráno to vidím v oveľa pozitívnejšom svetle, často sa mi stáva aj že jeden deň mám taký "depresívny" a nasledujúci som samý úsmev. Istý čas som mala podozrenie na mániodepresiu
(Vravím o menších problémoch.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(Vravím o menších problémoch.)