V poslednej dobe skúšam rôzne zdravé koláče (bez múky, bez cukru a podobne) a tie bohužiaľ nie sú veľmi sladké. Vo väčšine receptov ale píše, že je možné použiť i sladidlo podľa uváženia. Moja otázka: Aké zdravé sladidlo by ste mi odporučili? Chuť? Cena?
Ja sladím sladidlom napr. ovsenú kašu, myslím aj koláč som sladil tým aj jogurt alebo puding a tvaroch a tak ... len zdravé to nie je ... čiže musíš mať dôvod prečo nechceš cukor, pokiaľ neexistuje významný dôvod prečo nie cukor, použi cukor .... ja som chudol a preto som cukor nahrádzal týmto, pri káve a čaji mi to ale zostalo, ...
@eduardzmagazinu najlepsie je asi pouzivat steviu, pokial mozno v prirodnej resp prirodzenej forma, tablety maju pachut, na ktoru si treba zvyknut a ktora nie kazdemu vyhovuje. Kupis v nejakom bioshope resp. sjpe so zdravou vyzivou, v lekarni, da sa aj pestovat doma... Tu v BE sa da kupit aj steviovy sirup, ten je NAJ... ci sa da aj na SK, neviem, treba pogooglit...
@eduardzmagazinu kaufland, steviové sladidlo, 160ks(ci 180 neviem presne) v baleni aj iné druhy. Do pečenia asi najprv rozpustiť vo vode(mlieku) a az potom zmiesať do cesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov