Tí ktorý ste našli liek alebo niečo čo sa dá jesť miesto ( twix, horalky...) proste namiesto toho kde je vela nezdravého cukru čo jeťe ? Okrem medu ? A trsteny cukor ? Ďakujem
musli, ovsené vločky , ovocie, proteinove tyčinky, tvaroh.samozrjeme med všade .. a keď mam veľkú chuť na sladké tak tmavú čokoládu už 3 týždne nejem ten cukor až tak a da sa to
jogurt a na ňom ovocie alebo keď mám chuť na sladké, dám si stále pár guličiek hrozna a je to preč... a netreba mi ich ani nejak veľa.. a popravde som sladkosť nejedla už týždne...
Ono keď si na nejaký čas odopraješ sladké tak už ti nebude chutiť takmer vôbec. Najhorší je prvý týždeň, potom sa to ako tak dá vydržať, ale po nejakom čase si už nato ani nespomenieš.
Len fakt ak by si si čo i len raz povedal, že dám si len malý kúsok, tak to nerob, môžeš ísť celý proces odznovu.
Dobrou náhradou sú sušené ovocie(najmä jablká), ďalej rôzne hrozienka atď.
Ako cukor o sebe nieje až taký zlý, ide o to, že aký cukor. Vyhýbaj sa jednoduchým cukrom, komplexným sa výhybať nemusíš tie sú pre telo prospešné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Len fakt ak by si si čo i len raz povedal, že dám si len malý kúsok, tak to nerob, môžeš ísť celý proces odznovu.
Dobrou náhradou sú sušené ovocie(najmä jablká), ďalej rôzne hrozienka atď.
Ako cukor o sebe nieje až taký zlý, ide o to, že aký cukor. Vyhýbaj sa jednoduchým cukrom, komplexným sa výhybať nemusíš tie sú pre telo prospešné.