kedysi som sa nad tym zamyslal a usudil som, ze by som chcel byt slavny a potom picovat na to, ze som slavny a tvarit sa, ze slavny niesom. netusim preco je to tak, nejaky miestny psycholog by mi to iste rad vysvetlil, keby som jeho sancu nepotopil touto vetou.
chcel by som preslavit Slovensko vyrobou Tortilla chipsov, salsovej omacky a okrem toho chcem byt najvecsi kurevnik v strednej europe. ciel planujem splnit do 5tich rokov
Možno aj hej. Ale netúžim po tom nejako extra, nie je to môj životný sen.
V oblasti, ktorou sa chcem zaoberať, by som chcela byť slávna, keď tak.. Autorka odbornej literatúry, možno raz.
Akoze chcela by som byt herecka ale nechcem byt slavna...proste je to podla mna strasna otrava... aj preto chcen hrat radsej v divadlach...chcela by som si zahrat aj v telke lebo to beriem ako velku skusenost ale chcela by som to len s tym ze by ma nikto neotravoval na ulici a nemala by som vsade za zadkom fotografov a novinarov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aha, to druhe uz mam
modna navrharka
A nie, možno až po smrti
V oblasti, ktorou sa chcem zaoberať, by som chcela byť slávna, keď tak.. Autorka odbornej literatúry, možno raz.