S akou slávnou, resp. úspešnou sobnosťou si sa už osobne stretol/stretla? Myslím aj tých, ktorí nie sú známi po celom svete, ako napr. spisovateľ, ktorého pozná iba okolie
ja som sa stretla so spisovateľom. Ale ako sa volal? Noo, to netuším. L
Stephan Olsdal (Placebo), Ľubomír Feldek, Lasky (Para), Maťo Rafa (The Swan Bride), Daron (The Ills), Juro Péč a Plecho (Čisté Tvary), Katka Korček (Lady Kazoo a Made II Mate), Dan Bárta, Šulík (slov. herec), Dušan Taragel (spisovateľ), Ničík (žil. básnik)
...
a tak ďalej, na viac si momentálne nespomeniem... a so všetkými som sa rozprávala
ale k téme: keď tak premýšľam, celosvetový úlovok ešte nemám, ale ten česko-slovenský zoznam je dosť dlhý, keďže organizujem koncerty a sem tam sa tvárim, že viem písať.
Ale tak najviac mi v mysli utkvel Jirka Macháček (áááách ), Mardy z Vyspanej fixy, HTčko, Konflikťáci, Rozpor, ujo Hirax, Janko Marton, Bety z Noisecutu, Foolk, chalani z Načo Názvu a Nekultúry, ROMANKA!, Matúš a Spoko zo Smoly a Hrušiek, Marquet z Basta fidelu a Šošmen z Kvetov Nikotínu A ešte Teskohippies, lebo im chcem robiť reklamu
Lasky (Para), Audiobullies, Dan Hulka m/ ^_^ m/ , Richard Knaak (spisovatel, kto by nevedel), Juraj Cervenak (tiez spisovatel) a idoly mladi naseho ako Peter Nagy, Michaela Pastekova a este som sa u mojej starej mamy stretol s Pavlom Ruskom
Aj by som vam povedal este mena ako Raoul Vogel, Csaba Harsanyi, Juraj Vana, Rainer Seibert, ale mena instruktorov bojovych umeni vam asi moc nepovedia
mokry,morova,vajda,justin topolsky,pyco,fero miklosko,bruno,kramar,dara rollins,kirschnerova,heribanova,habera,anglickeho velvyslanca,dangl,drislak,roman volak,..a uz asi vsetko
@mayo vie veľmi dobre, prečo ma radí na prvé miesto. on vie totižto veľmi dobre, s akou osobnosťou má dočinenia vždy, keď ma stretne. nie nadarmo ho vždy nadhadzuje a robí trapné vtipy od nervozity
@transplantovana áno viem, že ten status znamená do života veľmi veľa. ale myslím, že ty aj keby si bola zázrak birdzu, tak nie si predo mnou, pretože nemáš moje alternatívne umelecko-hudobno-spevácke sklony, ktoré čerpajú z ničoho. a to sa presadí.
S Erikom Hilárom Lakatošovie, prezident Schuster je známy mojej babky, strihala mu všetky jeho dokumenty, pár krát som bol za ňou v robote, tykám si s Rolom, alias Desperadom z Vyvolených, pár krát som s ním bol v meste, je to kamarát expriateľky.
2H pozitív, viktor hazard, lyrik H, slovak - herec, este jedn sl. herec ale neviem meno a este dakto by sa nasiel, ale ja uz neviem taketo veci ma nehecuju
@pernik no pekne no hej mozno tak dva roky som ho nevidel on v tom tescu jak obleceny chodil ako nic proti vkusu ale vyzeral jak bezdomovec krizeny s lakovkami
fu s viacerymiiiiii znamimi osobnostami som sa stretla .....na koncertoch, roznych akciachhh, na superstar, a tak rozneeeeeeee ....teraz najblizsie sa chystam na lacihooooo strikaaa
Vravel mi historky ako pracoval v McDonalde, ževraj narodeninová stolička atd. je jeho výmysel a má to patentované, potom mi dával rôzne sexuálne rady a hodnotil prsia mojej priateľky.
Väčšinou to boli len porotcovia recitačných súťaží... V jednom bol, už teraz zosnulý, Peter Rašev (fuj, to bola nervozita) a ten druhej si nepamätám meno teraz, ale tiež nejaká herečka a dablérka... ale toť asi vsjo xD
a co ja viem ..já som sa šúlala po yemi ked u nás v lábe(predpokladám že nemáte šajnu de to je) vystupoval ten oný Miro Jaroš a tý z superstár...ešte aj Cmoro tu bol alebo sa mi iba marí? ...
@Johnny1488 ešte ze ži mi pripomenul aj ja som sa stretla s Robom Miklom. Nie tak úplne osobne, že sme si aj pokecali, no prechádzala som okolo neho A dokonca môj kamos sa s nim rozpraval, lebo obdivoval jeho psa aa ten kamos mu povedal, ze je to pes krizeny s netopierom (totižto sa pýtal na rasu) aa aj povedal robo, že sa na netopiera podoba
Ja stretávam len politikov väčšinou. ale stretla som Bezdedu v Auparku. a to by som si ho ani nevšimla,kebyže kamarátka neskríkne do davu "Tošo fúj!" ... tieto osobnosti ma nejako netrápia a moc si ich nevšímam
Jeremy Irons, Nastassia Kinski (že ja sa na tom Artfilme vždy všade napchám), Jano Ďurovčík, Michal David, vývojar stíhačky Gripen z firmy SAAB (bohužiaľ si už nepamätám jeho meno), letecký technik C-130 Herkules z USAF.
ja som sa stretka s bitcanom a s tym priteplenym z markizy! a este som stretka chudika a to je asi vsetko. a este ked som bola mala a hrala som sa v skolke s naskami tak na mna zacal rozpravat taky spisovatel. on nam aj podarovat knizky!
A jasné eščte som cca pred 2-3mi videla Desperada v BA teda no, ideme si po ulici a tam sa premával setmali vidieť tú radosť keď zistil že vieme kto to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
jan filc..laco strajk..a s celym KF a dalej ani neviem, ale ze by som z toho robil nejaku specialnu udalost, to ani nie
...
a tak ďalej, na viac si momentálne nespomeniem... a so všetkými som sa rozprávala
soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa, soňa.
ty si neuvedomuješ, že by si sa mala tešiť z toho, že si stretla mňa? a nie, že ja ťa tu budem radiť do nejakého zoznamu osobností... :/
Ale tak najviac mi v mysli utkvel Jirka Macháček (áááách ), Mardy z Vyspanej fixy, HTčko, Konflikťáci, Rozpor, ujo Hirax, Janko Marton, Bety z Noisecutu, Foolk, chalani z Načo Názvu a Nekultúry, ROMANKA!, Matúš a Spoko zo Smoly a Hrušiek, Marquet z Basta fidelu a Šošmen z Kvetov Nikotínu A ešte Teskohippies, lebo im chcem robiť reklamu
a vidíte, ešte som dobrá známa so Štefancom (poslanec NR SR a bývalý splnomocnenec pre zavedenie eura na Slovensku)
ale no. je toho dosť a nejdem sem písať každé meno, na ktoré si spomeniem
@14 foter je s Cervenakom kamarat, vsak jedno mesto
Ale inak, najvác si cením, že som mohol obhmatať osobne mená ako @grietusha @transplantovana alebo @yolis -ová
Možno tento víkend, som si ešte pokecal s Calvinom Harrisom.
A Pharrellom Williamsom skoro tiež, chýbal mi jeden meter a dve sekundy
myslíš si, že si tam zaslúžiš byť?
Je to fas súhlasím, vedel by som ti o ňom rozprávať.
Sedel som s ním aj s priateľkou v Modene, okrem toho, že odo mňa žobral cigarety, tie reči, jedna perla hlúposti za druhou
Vravel mi historky ako pracoval v McDonalde, ževraj narodeninová stolička atd. je jeho výmysel a má to patentované, potom mi dával rôzne sexuálne rady a hodnotil prsia mojej priateľky.
Fakt som sa s ním (z neho) veľa nasmial
s Banasovou som sa rozpraval na besede v triede..
ani neviem.. nemam na tychto v mojom zivote nepodstatnych ludi pamat...
a Cmorík mi gratuloval k 14 narodeninám a venoval mi aj pesničku =/ ale je to v podstate veľmi vtipné a strašne sa rehocem z tých fotiek
Videla som Viki Rákovú a recitovala Hviezdoslava (OMFG) pred Dušanom Čaplovičom, ale nijak zvlášť ma to nevzalo.
ponám trochu iné mediálne známe osobnosti
Jo, a samozrejme s Griet...
A jasné eščte som cca pred 2-3mi videla Desperada v BA teda no, ideme si po ulici a tam sa premával setmali vidieť tú radosť keď zistil že vieme kto to je