Ahojte. Je veľa stránok, kde sa dajú pozerať online filmy, ale pýtam sa vás, ktorá je podľa vás najlepšia? Väčšinou sledujem filmy na sledujufilmy.cz, ale chcel by som vyskúšať aj nejakú novú. Vďaka za tipy.
Sledovať film online na nete určite zločin nie je . Zločin nie je ani to sťahovať Z uloz.to a podobných upload serverov, zločinu sa dopúšťa len ten kto to tam uploadne. Preto je rizikové aj sťahovanie cez torrent keďže popri sťahovaní musíš aj seedovat a vlastne sa stáva zároveň aj uploaderom. K veci , sledujufilmy je najlepšia a s najväčšou databázou v ČRa SR .. neviem načo chceš inú
Ahojte. Samozrejme že Je veľa stránok, kde sa dajú pozerať online filmy ale väčšina z nich ma veľa vyskakovacích okien a reklám. Tak pri hľadaní filmu sa ľahko ocitnete na online kasíne alebo v lepšom prípade na erotických stránkach. Existujú aj stránky,kde je možné sledovať niekoľko tisíc online filmov a seriálov bez reklám. Odkazy na tieto stránky som spísal v článku : » www.milantulenko.eu/2017/09/online-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov