Stál som na rohu istého domu, s jedným známym, fajčili sme a debatovali. V tom pribehol ďalší týpek, taký ušatý kokot, a začal po mne riadne bľačať aby som vypľul stav.
@etelnair no dajme tomu že si občas rád rozšírim zreničky nejkým kvalitným materiálom, chápeme sa? no a požadoval ma aby som zo seba vyplul tenb pocit. chpeme sa?
nožik určite nie..ani žiadnu zbran..uz su za to pokuty..radšej nejaku dobru retaz xD ktoru si das na hanky..abo do dialky na odlakanie nepriatela...ked budes sa vyhovarat tak zajeb ze si metalista ze to nosis na gatach..abo ze to nosis okolo krku
a ked sa jednalo o mafiu...tak fakt neviem poradit..bo retaz bude asi zbytočna proti gulka..
každopadne si davaj pozor na to s kym sa stretavaš..a aky ludia su okolo teba..
? ale tka je to možné...mne sa predpár dňami stalo že som išla do tesca a taký chalani čo sedeli v aute začali na mna ukazovať prstom "to je ona!? to je ona!?"
vy mu teda radite... fetakovi, ktory ani nevie co tu vlastne toci (tie jeho nohy, facky a co ja viem este jake odveci frázy a príbehy) radite, aby sa ozbrojil... potom budete strasne mudri, ked barjakemu narkomanovi prepne a zareže 5 ludi cakajucich na zastavke autobusu.. to uz budete mat ine kecy... ach jaj...
@schizoofrenik Nebolo to niekedy, keď bol hokej? Ja by som sa tak kľudne zabávala, že by som sa zhurta pýtala ľudí na stav a kamarát by ich fotil v okamžiku ich prekvapenia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale to naozaj vazne!
doteraz neviem o co sa jednalo ale chapem ako sa citis
Ale to je úplná kokotina, myslím že tu nenájdeš nikoho kto by ma túžil odfotiť, ide tu skôr o to že sa stretávam s nesprávnymi ľuďmi no... a tak
Na mne je 24 hodín denne nalepený Google Street View bicykel a fotí ma
a ked sa jednalo o mafiu...tak fakt neviem poradit..bo retaz bude asi zbytočna proti gulka..
každopadne si davaj pozor na to s kym sa stretavaš..a aky ludia su okolo teba..
Veď ja to myslím úplne vážne, veď ak mňa začne riešiť kriminálka budem mať riadne vysraté časy