rozhodnem sa sama, samozrejme, len ma zaujíma ako by sa zachovali iní v mojej situácií:
rok a pol sa poznám s jedným chlapcom, je mi s ním super, vždy ma vypočuje, pomôže mi zo všetkým, vždy je tu pre mňa, je moc milý, dobrý bla bla a ja sa mu páčim a ch
to som jedina taka divna, ze by ho hned nezavrhla? mne sa chalan fyzicky moc nepacil, teda, vedela som povedat, ze objektivne je asi vcelku fajn, ale vobec nebol moj typ... a potom sa mu akosi podarilo ma uplne namotat a takto po roku si uz len matne spominam, preco sa mi nepacil fesny je!
zisti, preco sa ti nepaci....povedz mu (nepriamo a nezne), ze nech bude vacsi "tvrdas" a nech nie je moc mily , a mozno uz budes mat z neho vlhke nohavicky
S týmto mám skúsenosť, mala som presne rovnaký problém ako ty, a nie len, že si na neho nezvykneš, ale ešte ho po skončení vzťahu z časti stratíš a to dobré kamarátstvo už nebude také dobré . Bola to tá najväčšia chyba v mojom živote a prišla som o cennú osobu, ako bavíme sa, ale nie až tak kamarátsky, bola som hlúpa no. Takže do toho určite nechoď, pokús sa mu to vysvetliť, pokiaľ to nie je obojstranná láska po psychickej aj fyzickej láske, tak sa neoplatí začínať vzťah.
tym ze ta fyzicky nepritahuje je podla mna dokaz toho ze je pre teba iba kamarat...rozhodni sa ako to citis len prosim nesprav tu typicku dievcensku chybu ze ho pocas toho rozhodovania budes drzat v napäti a nepriamo ho tahat za nos...lebo to poznam
viem že to nie je k veci, ale napadlo ti že niečo v tých vztahoch asi robíš zle, ked na teba po čase začnú tí chlapi kašlať? že si moc dotieravá a pod.
ani jedna z vas by do toho nesla,lebo ze stratite kamarata,ale vam nedoslo asi ze ho stratite aj tak ked ho odjebete ..myslim ze vychodisko velmi neni,jedine ze by nasiel inu,dohod mu kamosku
Ubohe. Nemyslim konkretne tento pripad, ale to, ako hovoris o "byvalych" (to ich bolo az tolko, ze hovoris o skusenosti?) a o trende "balenia, zaujimania sa, len kym clovek nieco neziska", ved o com je potom vztah, preboha?... Pride mi to detinske a ubohe.
@vijja12 A prečo by ho mala hneď stratiť. Keď ja som bola v tejto situácií a urobila som tú zlú voľbu - že som sa s ním dala do kopy. Tak keď to všetko skončilo mi na rovinu povedal, že som ho mala radšej hneď odmietnuť, že bolo by to tak lepšie, že on by sa to snažil pochopiť a nie toto čo som urobila. A keď sa na to spätne pozerám tak som to tak mala naozaj urobiť, lebo obidve možnosti sú zlé, ale myslím si, že dať sa s ním dokopy je tá najhoršia a ublížila som mu ďaleko viac. A verím, že keby som sa rozhodla ho hneď odmietnuť, že by sme boli naďalej dobrými kamarátmi ako pred rokom a trištvrte
@florigera prosím nechoď do toho. Nejde o fyzickú príťažlivosť, ale prísť o kamaráta tým, že sa stane priteľom a potom o priateľa, že si s ním chcela byť iba kamarátkou... prídeš akoby o dvoch blízkych...
Ak si s ním sadneš a povieš mu to, čo sem píšeš a normálne sa o tom porozprávate, otvorene, tak myslím, že to vyriešite aj bez nás. Aj keby ste sa mali chytiť a nejaký čas sa nebaviť to stojí za to, aspoň budete obaja vedieť, na čom ste. Pokiaľ sa ho to nejak niečo dotkne a už sa neozve, aspoň vieš, aký to bol "dobrý kamarát"
nechcem predbiehat, ale aj ked ho odmietnes, je tu iste %, ze to nebude uz kamarat aky bol.. (otvor trochu oci) ..zalezi od povahy, ako rychlo to pochopi a ako rychlo sa z toho dostane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ikeď...
.. tak mu to povedz a nekaz mu život
A neľutujem, je mu lepšie, než by mu bolo so mnou
Ak si s ním sadneš a povieš mu to, čo sem píšeš a normálne sa o tom porozprávate, otvorene, tak myslím, že to vyriešite aj bez nás. Aj keby ste sa mali chytiť a nejaký čas sa nebaviť to stojí za to, aspoň budete obaja vedieť, na čom ste. Pokiaľ sa ho to nejak niečo dotkne a už sa neozve, aspoň vieš, aký to bol "dobrý kamarát"
nechcem predbiehat, ale aj ked ho odmietnes, je tu iste %, ze to nebude uz kamarat aky bol.. (otvor trochu oci) ..zalezi od povahy, ako rychlo to pochopi a ako rychlo sa z toho dostane