@TOMAS ÁLE K POZNÁMCE "MLUVÍ V HODINĚ" JSEM TUŽKOU PŘIPSALA "TY KRÁVA PITOMÁ NESER SAMA KECÁŠ VO PÍČOVINÁCH NĚJAKEJ PRESENT SIMPLE MĚ FAKT ZAJÍMÁ KURVA POSRANÁ"... A MÁMA PROHLÍŽELA ŽK...
@10 TY MÁŠ ALE ŠTĚSTÍ KAMARÁDE.. JÁ NESMIM FURT NĚCO, TŘEBA ČÍST SI. TEĎ PŘEMEJŠLIM KOHO MAM ZABÍT DÍV, ČI MÁMU, KTERÁ MI TO ZAKAZUJE NEBO TOHO, KVŮLI KTERÝMI TO MAM. A UŽ MUSIM, TÁTA PŘIJÍŽDÍ K BARÁKU
Kedysi mama zakazovala. Ak zobrala klávesnicu bol som na kompe len keď nebola doma. Ale ak ju nechala, na druhý deň absolútna ignorácia zákazu. A väčšinou mi to prešlo...
to je ten rodicovsky rozum, vezmu klavesnicu, pritom mys bohate staci, ale keby tak vzali miesto klavesnice mys... no to neviem to by bolo asi horsie este
mne raz vzali cez prazky kabel od notasu, tak som siel 2 hodinky z baterky, potom som vytiahol kabel do auta a siel som tam, bol tam sice troska blbsi signal na wifi , ale fungovalo to , este stastie ze nechali jedno auto doma a zabudli na ten kabel
@tomas iba klavesnica ? v pohode... spustim win, dam tlacitko win a uz idem co chcem a ked chcem zadat url ta iba tabujem.. reps. mysku ani nepouzivam iba pri hrach vsetko robim cez klavesnicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov