Chodim do prvaku na vyške (do Ostravy) a k tomu neodmyslitelne patrí aj život na intráku/priváte/príp. dochádzanie...aké máte s intrákmi/privátmi skúsenosti? Ja som napriklad očakávala že to bude strašný bordel a každý večer žúrka ktorá mi nedovolí zaspať
no tak ja som sice na intraku este nebyvala ale mala som moznost porovnat si tie nase a zahranicne...je to hlavne o tom ze ked sa chce tak aj z polo-rozpadnutej izby sa da spravit ako-tak normalne miesto. ale tie party byvaju dost povestne, asi si natrafila na nejaky zvlast kludny intrak ale videla som anglicke univerzitne intraky...tam sa clovek citi jak doma a nema chut nic rozbijat
ale tak jasne ze sem-tam sa deje nieco aj tam, ale je to minimalne oproti ostatnym...napriklad mame zakaz zhromazdovat sa na chodbach ...jasne ze to ludia nedodrziavaju, ale z casu na cas vybehne sa spravkyna pozriet ako to vyzera na chodbach...a dava pokuty
no ja som býval v BA na intráku, a chudák moj spolubývajúci ja som totiž nebol ten, čo sa sťažoval na akcie, ale ja som bol ten, na koho sa sťažovali každý týžden musela byť aspon raz nejaká akcia, a väčšinou sa začalo u mna na izbe. Raz som tam mal okolo 20 ludí ale to všetko záleží aj od režimu ako hovoríš - pokial na vašom intráku sú tvrdé tresty za takéto akcie, alebo chodbovice, tak sa nečuduj že sa všetci chodia baviť von
u nás je na intráku, klud pohoda len jak dojde večer je revu a kriku noo co už, zvykel sem si akurát mňa sere, že nikdo nechce ist pařit moji spolubývajúci sú už starší tak jako bacha na nich to sce ešte mladú krf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale tak jasne ze sem-tam sa deje nieco aj tam, ale je to minimalne oproti ostatnym...napriklad mame zakaz zhromazdovat sa na chodbach ...jasne ze to ludia nedodrziavaju, ale z casu na cas vybehne sa spravkyna pozriet ako to vyzera na chodbach...a dava pokuty
a keby si vedel ako velmi...fakt...ja kazdy den stikutam