@3 no my mame taku ucitelku, ze ona nam rada dava za domace slohy, ktore boli na maturach.. a ja nemam nijaky napad, ze akym smerom bysom sa mala uberat...
@9 no a co ked basnickujem? slohy su pre mna problemom. .basnicky pisem s vlastnej iniciativy... a vsak nechcem cely sloh.. len napady, akym smerom sa mam uberat..
@1 s tou samovrazdou to nieje zly napad.. alebo aj to ze nahla smrt.. ze umrela som, aj ked som este mala zit... mno ...
Najskôr by som písal niečo na tému človeka ktorý utiekol z domu pretože ho týral nevlastný otec, medzitým by sa ocitol v sirotinci kde objavuje svoj talent - talent písania - talent tvorby, samozrejme medzitým by sa tam niekde vyskytla aj neopätovaná láska, atď atď... nakoniec však zisťuje že jeho matka je vážne chorá a život by jej zachránila len jeho oblička, vtedy sa rozhoduje či pomôcť mame alebo nie...
aj ja som rozmyswlala nad utekom z dou ale takym obycajnym, kedy sa potom vrati lebo nemam peniaze ale preco sa to ludia vracaju a medzitym matka vystrasena voloala policiu a tak a potom ti prejavevuju lasku.. atd
ja by som to dala tak, ze by niekto smrtelne ochorel. a ja by som od neho odisla, lebo by som nevzladala ho podporovat, ked sama by som jeho chorobu nezvladala..
hm, to je lahke...hocico by som vymyslela...ked som na mature rozmyslala napadol ma pribeh niekoho, kto zlyhal a v tazkej chvili odisiel,ale neskor sa vratil..a tak, to je lahunke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale je to napriklad ze bol som v bare s kamaratmi ale odisiel som do druheho baru aj ked som mal ostat v tom prvom bare
@1 s tou samovrazdou to nieje zly napad.. alebo aj to ze nahla smrt.. ze umrela som, aj ked som este mala zit... mno ...
Keď chceš tak to za teba aj napíšem a aj zreferujem tvojej slovenčinárke
@1 take som mala ja