16. - ale da, viem to z vlastnej skusenosti, heh, velmi dobre si to pochopila
A som rad, ze nemam, si nevies predstavit tu uzasnu slobodu, ked sa nemusis bat, ze si ho zabudnes doma, ze ho stratis, ze ti niekto bude volat a nechytis to, ze sa mozes kludne vysrat bez strachu, ze ti zacne zvonit mobil a padne ti do hajzlu, skratka to ma straaasne velke vyhody, nehovoriac uz o usetrenych peniazkoch, ktore nemusis minat na kredit
17. možno nemajú šancu ukradnúť ti ho ja som mala v tej časti tašky aj čipku, kľúče, slúchadká a také blbosti typu kefu..ceruzu ..
a sviňa akurát po mobile šahne
18. a keď niečo potrebuješ veľmi rýchlo? vidíš, ono by sa to možno dalo, prinajhoršom požičiať od niekoho ale neviem... ja nemám ani normálne hodinky, aj nato mám mobil + budík dôležité
mne ukradli v skole 4 mesiace po sebe 2 telefony...a nikto nebol na vine samozrejme a nikomu sa potom nechcelo skladat ale tak ved to bola moja chyba nakoniec sa usudilo, kedze sa mi ktoviekam odprasili dva mobily tak rychlo za sebou...slovenske skolstvo 4EVER!
20. ja neviem ale ponožka mi príde detská ja som frajerka veľká mne stačí hodiť do tašky a nestarať sa a potom si ho nechať ukradnúť ale rozmýšľam, že si ho budem dávať do nejakej krabice od teraz alebo čo... že keby to aj nahmatali, tak im nedojde že tam môže byť mobil, nie? (A)
Ano jeden dement ked som nebol v izbe v motely mi ujebal mobil som myslel ze ho roztrhnem ako zabu kokota a este aj hodinky za 2 000sk kokot co som dostal na osemnastku
No tak nav vykradli v skole satnu a zobrali si dva mobily (samozrejme jeden moj), Palm, tri penazenky(samozrejme jedna moja), nohavice, kluce... A tak.
no mne slohli uz dva krat...prvy krat len taku tehlu...to ma ani nesralo.....ale duhy krat taky popici mobil aj s celou kabelkou,doklady peniaze proste vsetko a to v anglicku a na dalsi tyzden som mala ist domou na slovensko a nemala som ani ziadne doklady...to vam teda nebola sranda
Dal by som mu keby mi ukradol môj mobil - veď v ňom mám uložené skoro všetko - asi by som mu ruky dolámal. Ale našťastie svoje veci si ešte dokážem ustrážiť...
mne daavno daavno ukradli este staru znamu nokiu 3310 aa sli sme na policiu ale nic sa nevyriesilo lebo nwm co... a obcas ked volam na to moje stare cislo, tak si veselo zvoni bohvie, kde ten mobil je
19. - niekedy ludia zili uplne bez mobilov a zili, vobec im to nechybalo a teraz zrazu kazdy musi mat mobil, inak je strateny. Myslis, ze vtedy sa ludia neponahlali a neboli situacie, kedy nieco fest rychlo potrebovali? Uz som si tak parkrat pozical, ked uz nebola ina moznost, ale zatial som uplne v pohodke prezil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
DPC UŽ ČLOVEK NENI NIKDE V BEZPEČÍ!!!!
takze happy end
7. aspoň niečo...ten niekto bol asi dobrý človek
ale tak ja už sa bojím aj niečo dávať do tašky... asi budem nosiť teraz všetko na krku a vo vreckách ale len v predných...
Potom 2x v buse, asi vypadli z vrecka a už sa viac nevideli.
ale na spolužiačku nemám, tá stratila 5 mobilov
15. ale keď ho niekto nahmatá, myslíš, že rozmýšľa o tom, aký to je typ, či sa v ňom dá vyznať a pod. ...?
A som rad, ze nemam, si nevies predstavit tu uzasnu slobodu, ked sa nemusis bat, ze si ho zabudnes doma, ze ho stratis, ze ti niekto bude volat a nechytis to, ze sa mozes kludne vysrat bez strachu, ze ti zacne zvonit mobil a padne ti do hajzlu, skratka to ma straaasne velke vyhody, nehovoriac uz o usetrenych peniazkoch, ktore nemusis minat na kredit
a sviňa akurát po mobile šahne
18. a keď niečo potrebuješ veľmi rýchlo? vidíš, ono by sa to možno dalo, prinajhoršom požičiať od niekoho ale neviem... ja nemám ani normálne hodinky, aj nato mám mobil + budík dôležité
Ale tak sranda, lebo kamoska mala ovela lepsi mobil len tak hodeny na deke a moj, stara sunka, bol niekde v taske skryty.
Ale aspon mi kupili ovela lepsi.
28. no nechcel by som, nechel
A teraz uz mam vyse roka siemens A 35, bo nechcem si brat dalsi pausal, ale tak lepsie ako nic
no a nesla som na policiu ani nic..a nenasiel sa ani som ho nedostala naspat..a skor ma srala sim karta nez mobil..
no a teraz mám SE k700i ...lepšie ako nokia 3310 ktorú som mala schytať