Okrem slova cool nepoznám ani jedno ale vadí mi keď už len to niekto používa najprv to bolo normálne anglické slovo a teraz to používa každý druhý...to slovo sa mi ...sprotivilo
@8 nieje to povrchné, je to druhý najspolahliveiší spôsob na odhalenie osobnosti človeka, lebo niekedy stačí pár viet, a si úplne na istom s kým máš do činenia.
je dosť hlúpe povedať na človeka, že je troska alebo retard, poprípade dement, len preto, aké slová používa
čo je až také zlé na slove napr. cool, free, in alebo kamka
Len dement povie o niekom, ze je dement, kvoli tomu, ze ma slovnik, ktory pochytil od okolia.
Ja sa pristihnem obcas, ze pouzivam slovo "mrte", bratislavsky slang, a mam to z toho, ze vacsinou travim cas s bratislavskymi teenagermi a nechtiac som to od nich prebral.
Proste stane sa, vacsina ludi to nerobi zamerne, je deformovana spolocnostou.
Ked je ten slovnik v Trnave bezny, tak je to asi bezne, ci kazdy je bezne dement?
@veviolet a co tak sudit cloveka nie podla toho ako vyzera alebo ako rozprava, ale podla toho ako sa zachova, aky ma charakter?
vies, keby som sa riadil podla toho, co/ako ludia hovoria, tak si pre mna dobra krava, ked si toto dokazala napisat
no verim, ze niesi krava, len si sa trochu unahlila s verdiktom
@mayo je mi jedno kto to pouziva jednoducho ja si ho uz zafixujem tak, a v tej ankete je viac moznosti ak si si nevsimol na to je anketa vis??? aby sa kazdy vyjadril...len mi je to strasne smiesne ked take slovA pocujem tak sa nerozculuj
vy trdla sak co tu seci obranujete obmedzenych ludi co sa snazia byt za kazdu cenu coolovyyyy? ja idem skapat od smiechu ked pocujem jak to volado hovori....
este mame dalsie coolove slova v tt ako napr. noša, čavo...alebo milujem ked volado povie ze : tá pejka je výpalovka...to sa neda...alebo že: ty si ale hustý týpek...kks
ale to v hocijakej oblasti sa každé slovo porpiemiena ináč... ...ja som z trnavy..a tieto slová poznám a niekedy aj používam..dosť často aj ..ale to je už zvyk no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@11 súhlas
čo je až také zlé na slove napr. cool, free, in alebo kamka
Ja sa pristihnem obcas, ze pouzivam slovo "mrte", bratislavsky slang, a mam to z toho, ze vacsinou travim cas s bratislavskymi teenagermi a nechtiac som to od nich prebral.
Proste stane sa, vacsina ludi to nerobi zamerne, je deformovana spolocnostou.
Ked je ten slovnik v Trnave bezny, tak je to asi bezne, ci kazdy je bezne dement?
ci zasa piseme blbosti bez relevantneho dokazu/argumentu?
Nebolo by to prvy krat.
Po stovke, som uz prestal pocitat
vies, keby som sa riadil podla toho, co/ako ludia hovoria, tak si pre mna dobra krava, ked si toto dokazala napisat
no verim, ze niesi krava, len si sa trochu unahlila s verdiktom
kamka = kamarátka
lovena = milovaná kamarátka