že vyzerá úplne ako Miley... a že si mala vziať pieseň, pri ktorej by neznela tak urkičane...hlas aj sluch viditeľne má...len si správne zvoliť skladbu... nie Momsenku...
(btw: mohla si zvoliť oveľa lepší rytmus pri hre, aby to neznelo neustále tak trhane...)
ona musí zdokonaľovať v prvom rade spev. lebo z toho, že vyzerá ako dáka speváčka, čo je nakoniec celkom nevýhoda (@18@19 ), kariéru nespraví.
ja som teda neni zrovna profi hudobník ale mne sa jej spev zdá príliš tuctový, dosť jej to v tých výškach uteká, proste znie to tak nezrelo, "neopracovane", ak chápeš čo tým myslím. ale tak možno keby sa dala na nejakú umeleckú školu, niečo by z nej vydolovali
ale proste neni taký prirodzený talent, že príde, zaspieva, odpadnem.
@n0win0u naposledy som videl video, zmieňovaný cover songu od nirvany a miley tam vyzerala dosť zle, pribratá hodne. a ani ten jej cigaretový zlozvyk jej hlasu moc neprospel...
@luc.ka no, začala teraz chodiť na strednú umeleckú školu. tak snáď sa zdokonalí v speve. má nato myslím si. keby bola taký talent že príde, zaspieva, odpadneme, asi by nepotrebovala youtube a asi by som ju teraz nepoznal....
@ubosko habera by bol unesený asi len z parodie od morčiat na uteku zvanej "reklama na piču" ... ten chlap je kurevsky fajnovkár. a ako som písal vyššie, určite sa ešte zlepší.
@sasi2680 ano, v momentalnej situacii v ktorej sa cyrus nachádza, to fakt nie je výhra, podobať sa na ňu. ale má to niečo do seba tak či tak.
@sandy114 máš pravdu, ale keby cyrus mala rozum a bola by normálna, tak by to bola výhoda...
@natyn ano, časom snáď natrafí na žáner / pesničku ktorá jej sadne prefektne.
V prvom rade by mala začať tvoriť vlastnú hudbu, lebo cover verzie takýchto pesničiek moc neletia. Ďalej by mala uvažovať nad odchodom do zahraničia, lebo na Slovensku-bez urážky, aj keby má giga talent, tak dopadne slabo. Ale napr. v USA jej stačí, aby vymyslela jeden dobrý song a môže zarobiť pár milionov a potom o nej už nebudeme počuť. Takýchto "hviezd" je v dnešnej dobe veľa- Bieber, Cyrus... a mnohí ďaľší.
Alebo začne tvoriť kvalitnú hudbu v zahraničí a jej pesničky nebudú mať spadajúcu kvalitu a môže byť ako Lady Gaga, Rihanna. A ďalšia vec je, že musí zaujať ľudí. Môže šokovať ako Lady Gaga a tým si zvýšiť sledovanosť. A najdôležitejšia vec je odvaha, nebáť sa ísť do toho a ukázať, že na to má aj keby nevie spievať.
Takže dobré texty, hudbu, výzor, reklamu a spolupracovať s niekým vplyvným!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(btw: mohla si zvoliť oveľa lepší rytmus pri hre, aby to neznelo neustále tak trhane...)
ale celkovo...je dobrá..
to áno. počúvať to každý deň, schudnem za týždeň 10 kíl
ale aha čo som našla, tvoju obľúbenú spieva
potom ešte odporúčam prečítať profil tá angličtina ma dojala
@nathalicatko všetci hovoria že vypadá ako miley
btw:
na tejto fotke sa podobá asi najviac
veď v dobrom ma to dojalo
ona musí zdokonaľovať v prvom rade spev. lebo z toho, že vyzerá ako dáka speváčka, čo je nakoniec celkom nevýhoda (@18 @19 ), kariéru nespraví.
ja som teda neni zrovna profi hudobník ale mne sa jej spev zdá príliš tuctový, dosť jej to v tých výškach uteká, proste znie to tak nezrelo, "neopracovane", ak chápeš čo tým myslím. ale tak možno keby sa dala na nejakú umeleckú školu, niečo by z nej vydolovali
ale proste neni taký prirodzený talent, že príde, zaspieva, odpadnem.
@luc.ka no kvalita, kvalita
@luc.ka no, začala teraz chodiť na strednú umeleckú školu. tak snáď sa zdokonalí v speve. má nato myslím si. keby bola taký talent že príde, zaspieva, odpadneme, asi by nepotrebovala youtube a asi by som ju teraz nepoznal....
@ubosko habera by bol unesený asi len z parodie od morčiat na uteku zvanej "reklama na piču" ... ten chlap je kurevsky fajnovkár. a ako som písal vyššie, určite sa ešte zlepší.
@sasi2680 ano, v momentalnej situacii v ktorej sa cyrus nachádza, to fakt nie je výhra, podobať sa na ňu. ale má to niečo do seba tak či tak.
@sandy114 máš pravdu, ale keby cyrus mala rozum a bola by normálna, tak by to bola výhoda...
@natyn ano, časom snáď natrafí na žáner / pesničku ktorá jej sadne prefektne.
@antifunebracka pochopil som
Alebo začne tvoriť kvalitnú hudbu v zahraničí a jej pesničky nebudú mať spadajúcu kvalitu a môže byť ako Lady Gaga, Rihanna. A ďalšia vec je, že musí zaujať ľudí. Môže šokovať ako Lady Gaga a tým si zvýšiť sledovanosť. A najdôležitejšia vec je odvaha, nebáť sa ísť do toho a ukázať, že na to má aj keby nevie spievať.
Takže dobré texty, hudbu, výzor, reklamu a spolupracovať s niekým vplyvným!
Veľa šťastia!