Začalo sa to klasickou návštevou pošty za účelom odoslania dobierky, ktorá obsahovala DVD pre nášho klienta. Prišiel som na poštu, vyplnil potrebné tlačivá a išiel som k okienku, kde som pracovníčke povedal že chcem poslať dobierku. Pracovníčka zobrala mo
Pošta je prípad sama o sebe . U nás je taká super pošta, ktorá nedodržiava otváracie hodiny raz sa niekto tak nasral, že na nich zavolal niečo ako kontrolu a bolo všetko ok asi pol roka, potom to zas začalo, prídem na poštu 10 minút pred záverečnou a dvere sú zamknuté
to aka,suka na tom videu je...stale len dristaa a srista id veci,jasne sa z toho chcela vykrutit,mna by asi drblo..bohaca,pri nej...vsetky sluzby,su podl mna vrcholne dosrate dnes...a vid,i tato posta....
nasa posta zdiera jak sa da. Raz som si posielal nieco z ceska a dal som si ze to zaplatim na poste a ked mi to prislo tak som musel vtedy platit 300sk postovne zato ze 100 sk bolo normal a 200sk si posta nauctovala, ze z cudzej krajiny, odvtedy stale platim vopred. Alebo ked som si nieco objednaval asi z blavy prislo to za tyzden a bolo to podane v den objednavky a jak som si naposledy objednaval z ameriky tak som to mal za 5 dni tu.... Ale aj tak lepsie ako v rusku, tam polka poslanych veci neprijde aj listy aj veci co nemaju hodnotu...
Už som zažila že sme si objednávali niečo cez internet na dobierku, keď dlho nič nechodilo, mamina išla zisťovať, či to vôbec poslali - nadiktovali jej číslo zásielky, tak volala na poštu a tam jej oznámili, že už to aj poslali naspäť...
Ďalší môj zážitok bol, keď nejaký dobrák na pošte bol príliš akčný a na obálke s mojimi výsledkami štátnic prepísal PSČ - takže obálka putovala na druhý koniec SR do druhého Zálesia a prišla s asi týždňovým oneskorením...
Okrem toho, keď som rozposielala oznamká, minimálne dve nedorazili vôbec...
takúto skúsenosť zatiaľ nemám...ale párkrát sa mi stalo, že keď som niečo vyhral, tak to prišlo domov rozbalené a znova zalepené...a teraz človek nevie, či mu odtiaľ niečo neukradli alebo boli iba na pošte zvedaví, čo som vyhral...poondiate Kocúrkovo
ked posielam baliky tak len cez UPS mne sa tiez stalo nieco podobne ale nakoniec sa to skoncilo dobre pretoze mi zakaznik poslal peniaze z vlastnej vôle (takych ľudi je malo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ďalší môj zážitok bol, keď nejaký dobrák na pošte bol príliš akčný a na obálke s mojimi výsledkami štátnic prepísal PSČ - takže obálka putovala na druhý koniec SR do druhého Zálesia a prišla s asi týždňovým oneskorením...
Okrem toho, keď som rozposielala oznamká, minimálne dve nedorazili vôbec...
Takže pošte už dávno neverím...
Ale viem to,že poštárky,ako aj pracovníčky v priehradkách sú veľmi zle platené.