Tie ceskoslovenske o 2 s. vojne, to su naozaj excelentne filmy, ale aj niektore komedie su fajne. Potom aj zo slovenskej produkcie sa najdu dobre filmy, ale teraz sa mi nechce rozmyslat a rozpisovat to...
Hej, československé boli veľmi fajn. Tam by som dala (v tomto fóre ešte nespomenuté) Boxer a smrť, Sedem svedkov, Kým sa skončí táto noc
Z tých novších.. Fu. Môj favorit asi zostáva Nina a niekde za ňou Piata loď. Dala by som naj Nedodržaný sľub ako prvý, ale je to ČR-SR koprodukcia. Aj Špinu, aj keď mi tam v niektorých scénach krvácal mozog (logika, herecký výkon), dialógy mal však fajn. Ešte aj Tlmočník bol dobrý. Ofc, Záhrada.
Guilty pleasure sú Polčas rozpadu a Len taká hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Z tých novších.. Fu. Môj favorit asi zostáva Nina a niekde za ňou Piata loď. Dala by som naj Nedodržaný sľub ako prvý, ale je to ČR-SR koprodukcia. Aj Špinu, aj keď mi tam v niektorých scénach krvácal mozog (logika, herecký výkon), dialógy mal však fajn. Ešte aj Tlmočník bol dobrý. Ofc, Záhrada.
Guilty pleasure sú Polčas rozpadu a Len taká hra