Móda:
Minimalistická móda od » www.sashe.sk/imani... , ktorú som si zamilovala. Inak ženu, ktorá túto módu vyrába sa určite oplatí sledovať aj na IG, keďže vychováva 8 detí, tak je to celkom zaujímavé .
ziadnych slovensky vyrobok by som nikdy nekupil. dokonca ked som zistil ze sony ma fabriky na slovensku a vyrabaju tu playstationy a telky tak odvtedy uz u mna sony skoncila ako znacka.
Ja mam rad slovenske sladkosti no a urcite je vela sikovnych ludi co vselico vyrabaju ako aj @Majmarad pise napriklad tak aj tu sa nachadzaju nase sikovne birdz cukrarky a neviem teraz kto tu robi take nasivky pekne a takych ludi je este snad po celom Slovensku vela co aj nejake tradicne veci robia a podobne
milujem kabelky od Ammyly, šperky od Ziicher a Owldream a vegánske papanice od mojej naj kamarátky vegterie to len takto z hlavy, keby prešmejdím sashe alebo ig tak je tu neskutočne dlhý zoznam ľudí ktorých sledujem a ľúbim ich tvorbu
@torpedo08 ty si divny ked povazujes slovenske vyrobkyu za kvalitne to uz musi byt jaky level kok...mu ked si niekto cielene kupuje daco z krajiny kde ludia nechcu preacovat (nehovorim ze vsetci su taki ale zrovna na miestach kde sa pracuje manualne to neni nic moc) a vsetko beru domov vsetko je polofunkcne a kazdy druhy vyropbok je napicu.
ja si pamatam este ked som vychdil skolu este som nebol programator nasiel som si prvu pracu v IKEA. robili sme na deku, dostali sme krasne cisto nove naradie po dvoch mesiacoch ostalo mozno 10% z tych naradi neboli klieste neboli srobovaky kombinacky vrtacky boli dojebane a chalani sa bez hamby chvalili ze si ich zobrali domov toto je ta slovenska natura a preto sme daleko za rakusanmi a svajciarmi - ludia kradnu ako straky a z 8 hodin robia dokopy hodinu denne. firmy co si tu otvaria fabriky musia byt blazni
A este pridam dalsiu znacku co by som uz nikdy nekupil - Volkswagen
@riddler ty si myslis ze som nikdy nerpracoval manualne? najprv ked som vychodil skolu som nejakych 7 - 8 rokov nebol programator robil som vseliake roboty okrem ikea aj na stavbe alebo aj veduceho v upratovacej firme. a tiez som aj brigadoval na stavbe ked sa stavala vienna gate alebo aj 3 veze v BA a videl som jak tam ludia robili niektori ozrati chodili po stavbe (v takej vyske). nikto nedodrziaval predpisy dali nam take ochranne ciapky na hlavu a nikto to nenosil. vraj sa tam traja ludia zabili len preto ze ozrati skocili do vytahovej sachty (ja som pri tom nebol priamo - neboli z nasej fitrmy - tam bolo vela firiem - ale viem to lebo nam hned rozpravali ze nech nechlastame cez pracovnu dobu) a pamatam si ze ked sa otvaral peek & cloppenburg tak sa tam hocikde nasli flasky s mocou co tam nechavali robosi a nase brigadnicky co tam upratovali tak im skoro zle prislo ked to museli vynasat. alebo niektore casti vienna gate alebo rozadole si pamatam ze tam smrdela moc proste robosom sa nechcelo ist dole tak sa vystali na poschodi - a potom si tam ludia kupovali luxusne byty
@xxar3s Tak ono sú rôzne prípady, niekde sa tie predpisy nedodržiavajú, ale nedajú sa z toho vyvodzovať všeobecné závery. Keby sa tu všetci len flákali a kradli, neboli by tu zahraniční investori tak dlho, či už automobilky, alebo US Steel, Ecco a podobne. Im sa veľmi oplatí mať tu svoje fabriky. A nemali by sme ani takú prodkutivitu, akú máme, keby sa ľudom nechcelo pracovať
@xxar3s úprimne, radšej zjem cesnak vyšľachtený a vypestovaný na Slovensku, ktorý má chuť a dobre vyštípe ako ten z Číny, alebo z Francúzska bez chuti a bez obsahu látok... A to je len jeden z príkladov.
@xxar3s Rakušáci zďaleka toľko nepracujú ako my, ani čo sa týka času stráveného v práci a takisto náročnosti práce. Rakúsko-Uhorsko bolo impérium, hlavne Rakúšanov. Ako to môžeš porovnávať so Slovenskom. Samozrejme, že sa majú lepšie, a z toho vyplýva aj celková nátura národa. Slovákov musia mať ako robotníkov veľmi radi, keďže tu majú toľko fabrík. Kapitalizmus nepustí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Umenie / Tetovanie:
Bumpkinovci, konkrétne dvaja úžasní ľudia Lucy a Richie Bumpkin, ktorí majú tattoo štúdio v Trnave: » bumpkintattoo.tumblr.com/... . Lucy robí handpoke a Richie krásne "klasické" tetovania strojčekom.
Rada ich sledujem aj na IG: » www.instagram.com/lucybumpkin/... a » www.instagram.com/richie_bumpkin/... .
A občas objednám aj nejaké drobnôstky od nich zo Sashe: » www.sashe.sk/bumpkinova... .
No a Richie je zároveň jediný človek, ktorého podporujem na Twitchi, takže ak máte radi kecacie a umelecké streamy, tak určite pozrite: » www.twitch.tv/richiebumpkin... .
Víno:
Skvelé svätojurské víno od » www.instagram.com/vinarovazena/... . K tomu nemám čo viac dodať .
Móda:
Minimalistická móda od » www.sashe.sk/imani... , ktorú som si zamilovala. Inak ženu, ktorá túto módu vyrába sa určite oplatí sledovať aj na IG, keďže vychováva 8 detí, tak je to celkom zaujímavé .
@xxar3s ty si moc divny
ja si pamatam este ked som vychdil skolu este som nebol programator nasiel som si prvu pracu v IKEA. robili sme na deku, dostali sme krasne cisto nove naradie po dvoch mesiacoch ostalo mozno 10% z tych naradi neboli klieste neboli srobovaky kombinacky vrtacky boli dojebane a chalani sa bez hamby chvalili ze si ich zobrali domov toto je ta slovenska natura a preto sme daleko za rakusanmi a svajciarmi - ludia kradnu ako straky a z 8 hodin robia dokopy hodinu denne. firmy co si tu otvaria fabriky musia byt blazni
A este pridam dalsiu znacku co by som uz nikdy nekupil - Volkswagen
» woodpack.sk/...
Za mna ceska Reparada, Anna Janska, kabelky Mirrage, nasa Severanka, Zuzana Zachar, a neviem co vsetko este, zo sashe mam polovicu satnika, jaaaj
» modrotlacmr.sk/...