a keď si tak vezmem, že z tohoto všetkého je asi "najlokálnejšia" vychytávka zhustené fermentované presolené materské mlieko iných cicavcov zamotané do tvaru ľúbezných symbolov ritualizovaného fyzického násilia orientovaného prevažne na ženy...
neviem, či je mi to smiešne, alebo skôr už trápne, alebo smutné, alebo obojovšetko.
take horalky napriklad chorvati boli z toho uplne hotovi a ja som bol hotovy z nich ked sa snazili povedat horalky
ale aj taliani napriklad nemaju take sladkosti jak my. proste nemaju maju tiramisu a nic viac a tiez su vtipny ked chcu povedat horalka
@ferotferot z horaliek sú hotoví asi všetci. dokonca aj rozhíčkaní Američania vraveli, že im to chutí viac ako čokoľvek doma v USA. Asi bude niečo na tom, že to má takú zvláštnu jemnú a dobrú chuť
vseobecne na slovensku su sladkosti brutalne a jedlo napriklad makove sulance ked som robil talianom tak na to kukali ze to co je mak ? to takto sa je mak ?
a ked zacali jest ani nehovorili len sa usmievali
cize nie len horalky ale nase sladke vo vseobecnosti
tu jablkovu cokoladu by som asi nedal ie doxy cukriky ani neviem ake su ale ak su to tie tradicne co v obchodoch predavali kedysi aj na kusy tak tie su dobre ta matova kktina od sedity to nemozem asi ako secko kde je cokolada alebo keks a mata ale inak mam akoze rad mentolove cukriky aj kekse aj cokoladu ale spolu to proste nepasuje ale sedita je asi naj znacka inak na sladkosti ten turecky med ci co to je to som este nemal ani nechcem to nemusim fakt a inak je vsetko s toho co tam mala super a naj su tie chrumky
inak uz sa zhorsili podla man a j tie chrumky nase najlepsie ale stale su naj aj tak ! ale akoze mozeme byt radi ze mame asi naj sladkosti a plus ceske ked sa k tomu pridaju a nejake tie Milky a Kinder cokolady tak je to dokonalost sama o sebe
ja len krútim hlavou nad tým, ako sa tu všetci stále na niečo sťažujete
proste je niekde niečo negatívne o Slovensku, hneď všetci hŕŕ, že akú máme zas hanbu v zahraničí a ja neviem čo a potom je tu zrazu niečo milé a pozitívne a musíte to pokaziť rečami o tom, ako to a to sa predsa vyrába inde. Veď tu ide o to, čo sa tu bežne je a predáva a nie, aby to bolo 100% slovenské.
To by sa potom ani Angličanom nemohlo pripisovať pitie čaju, veď si ho predsa nepestujú.
Ak by ste sa miesto sťažovania sa radšej aspoň trocha usmiali pri myšlienke na to, že aha, naše veci chutia aj zahraničným, hneď by ste mali krajší deň
(Mielikková je akosi podivne slniečková a keď ja taká môžem byť, zvládnu to všetci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
much zlowakei
neviem, či je mi to smiešne, alebo skôr už trápne, alebo smutné, alebo obojovšetko.
ale aj taliani napriklad nemaju take sladkosti jak my. proste nemaju maju tiramisu a nic viac a tiez su vtipny ked chcu povedat horalka
ale najlepšie sú aj tak komunistické chrumky
vseobecne na slovensku su sladkosti brutalne a jedlo napriklad makove sulance ked som robil talianom tak na to kukali ze to co je mak ? to takto sa je mak ?
a ked zacali jest ani nehovorili len sa usmievali
cize nie len horalky ale nase sladke vo vseobecnosti
no tak na Linu mám práve chuť
proste je niekde niečo negatívne o Slovensku, hneď všetci hŕŕ, že akú máme zas hanbu v zahraničí a ja neviem čo a potom je tu zrazu niečo milé a pozitívne a musíte to pokaziť rečami o tom, ako to a to sa predsa vyrába inde. Veď tu ide o to, čo sa tu bežne je a predáva a nie, aby to bolo 100% slovenské.
To by sa potom ani Angličanom nemohlo pripisovať pitie čaju, veď si ho predsa nepestujú.
Ak by ste sa miesto sťažovania sa radšej aspoň trocha usmiali pri myšlienke na to, že aha, naše veci chutia aj zahraničným, hneď by ste mali krajší deň
(Mielikková je akosi podivne slniečková a keď ja taká môžem byť, zvládnu to všetci!
este milu a vesnu mala vyskusat, moje oblubene
mňam všetko najviac mätu