Toro je dôvod prečo som začal preferovať iné obchody ako než Lidl.... Keď som behal po lidli a chcel som slovenský tvrdý plátkový syr a mali len poľské a nemecké, tak som si povedal, že hanba im...
Krajinu pozerám asi skôr na zelenine/ovocí ale na ostatných produktoch až tak nie..to ma skôr zaujíma zloženie keď už...ale aj tak to moc neovplyvní moje rozhodnutie kúpiť to
@lafiziq@2 inak presne pre toto som zalozila toto forum. tiez chodim do lidlu uz menej prave z dovodu,ze je tam menej slovenskych vyrobkov a prave tam isiel kamos. ked sa ho frajer opytal, preco nejde napriklad do kraju (kt.je hned vedla a ma slov.vyrobkov o dost viac),tak nevedel povedat preco
tak sme tak zacali rozmyslat, ci akoze sme jedini v okoli, co sa fakt snazia naozaj uprednostnit slovenske vyrobky
pozerám väčšinou, uprednostňujem väčšinou. ak mám možnosť kúpiť český/slovenský výrobok, tak si ho kúpim, ale nie vždy sa dá. myslím, že drvivá väčšina výrobkov, ktoré kupujem sú z nemecka.
Nechápem komu je načo krajina výroby. To je úplne irelevantné. Nič ti nepovie, či je na obale Španieslko, Taliansko, Grécko ... alebo Polsko, Maďarsko, Česko... to je stale to isté. Podstatnejšie je aká to je značka, nie aká to je krajina.
Slovenské uprednostním, len ak je v rovnakej cene so zahraničným alebo iným. Čiže keď bryndza z bohviekial stojí 0,79€ ... a slovenská stojí 1,39€ tak nekúpim slovenskú.
@4 lidl to už asi tiež pochopil a začal predávať výrobky s názvom Slovenskô ale že či sú to ozaj slovenské výrobky alebo ich len prebalia to ťažko povedať
Nepozeram vzdy ani vynimocne ale nieco medzi a mam lepsi pocit ak kupim slovenske vyrobky ale ide aj o cenu a podobne takze ak je lacnejsie to iste z inej krajiny beriem to a mne celkom chuti sk kecup Tomata co maju v kauflande a je aj lacny
Viem , že niekedy stačilo výrobok na SK len prebaliť a už mohol výrobca uviesť na obale , že je to SK produkt Takže nie Nesledujem to Viac ma zaujíma kvalita
V poslednej dobe stale castejsie pozeram krajinu povodu. Nechcem byt rasista alebo nejak na niekoho utocit ale vsimol som si ze polske produkty maju nizsiu kvalitu ako rovnake produkty z inej krajiny. Porovnaval som ich niekolko, hlavne Talianske a Nemecke vyrobky a ten skok sa neda popriet. Preto uz ked mozem tak kupim vyrobok ineho ako polskeho povodu. Ano, ked je to slovenske tak je to plus, aspon podporim, ak nie tak nevadi, resp nehladam vyslovene slovenske produkty. Preto som zacal aj kupovat v roznych obchodoch a nekupim vsetko na jednom mieste.
fuu toto som uprimne fakt nikdy nesledovala, skôr kvalitu, cenu a potom ked poznam rôzne kusy niečoho, tak už viem,čo mi chuti najviac, tak potom aj tu osobnu preferenciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak sme tak zacali rozmyslat, ci akoze sme jedini v okoli, co sa fakt snazia naozaj uprednostnit slovenske vyrobky
takze si trafil klinec
moj najnovsi problem je kupa slovenskeho kecupu.
Slovenské uprednostním, len ak je v rovnakej cene so zahraničným alebo iným. Čiže keď bryndza z bohviekial stojí 0,79€ ... a slovenská stojí 1,39€ tak nekúpim slovenskú.