Slovenská ženská hokejová reprezentácia môže po rekordnom víťazstve 82:0 nad Bulharskom aj naďalej bojovať o postup na zimné olympijské hry v roku 2010.
Reklama
Slovenky triumfovali na predkvalifikačnom turnaji v lotyšskej Li
tiez som to videla ale proste ... nechapem co robili... chcela by som vedeit co na to vraveli tie bulharky... ako to ospravedlnovali alebo co.... nechapem to vazne... ved to neni normalne
jj aj ja som o tom čítala a komentáre k článku boli typu: zabudli si korčule v šatni? (bulharky samzrejme ) dostavili sa na zápas? vedia vôbec čo je to hokej? ešte aj náš tréner mal celkom vtipný komentár
@11 chod na nejaky trening kde strielaju na branu.. bude to vyzerat podobne..
@3 neviem preco nadavas na tie bulharky.. ved nie kazdy musi byt dobry v kazdom sporte..
oni si to jednoducho chceli zahrat a ked mali sancu na nejake zapasy tak ju vyuzili..len je smola ako vravi trener, ze to nie je nijako vykonnostne oddelene..
no tak nieco ktomu zapasu... tie bulharky sa len ucia hrat hokej preto neboli tak dobre ako tie nase baby ktore hravaju hokej od uplneho malicka... tie bulharky nevedeli poriadne stat ani na korculiach vyhodit puk stretiny.. takze myslim ze ten vysledok nieje vobec prekvapujuci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@3 neviem preco nadavas na tie bulharky.. ved nie kazdy musi byt dobry v kazdom sporte..
oni si to jednoducho chceli zahrat a ked mali sancu na nejake zapasy tak ju vyuzili..len je smola ako vravi trener, ze to nie je nijako vykonnostne oddelene..
to bude tym ze v bulharsku neni zadna zima a trepu sa hrat hokej