Čaute Podme si trošku zaspomínať ... Chcem sa s vami podeliť o toto video, páči sa mi ako je spracované » www.vidime.net/video-6044... ... A ak chcete mohli by ste aj napísať či ste to pozerali, ako ste to prežívali atď
Ja som tam ešte zabudol napísať, že ja som ten zápas nevidel :/ Prvy gól .. to som počul kričať chlapov v nejakej krčme/bare/rešt. neviem kde ale mali tam telku a tam pozerali .. stál som na zastavke a zrazu taký krik potom som došiel na tréning, tréner počúval rádio a keď bol gól tak zakričal na celu halu posledných 5 min sme všetci spolu počúvali rádio .. škoda že som to nevidel :/
jo spomínam si, že som ten fútbal ani len nevidela a to som ho tak chcela kukať, ale kamoš ma vytiahol ven a tam sme na ihrisku pili pivo a potom mi kamoška napísala, že sme vyhrali... a momentálne sa mi nechce kukať to video snáď zajtra budem mať čas...
Ale teraz vážne, často sa pozastavujem nad tým, že nech už ide o akýkoľvek šport, je to vec preceňovaná... Ale pozrite sa na tých ľudí, pozri sa na tie emócie. Síce to nemá nejaký hlbší zmysel, ale povedzme si pravdu, koľkým ľuďom šport dokáže vyvolať tak silné pozitívne emócie? To je nezmerateľné...
práve som sa vracala z Nemecka, takže prvý polčas som počúvala len cez rádio v buse...a potom akurát na druhý polčas som prišla domov a prvé čo som urobila, som si sadla k telke (ani som sa neprivítala s rodičmi - bola som preč asi dva týždne)...a na konci som doslova skákala a pišťala od šťastia ...takže tak...
My sme akurat vtedy šli domov s dovolenky ..A ked sme prisli na slovensku pilot lietadla a všetci ccestujuci chlapi zacali kricat v lietadle od radosty to bolo uzasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čo sa mi stalo, to nepoviem
(bol prejav emócií... bol to krásny zážitok proste