Na nete som citala, ako sa jeden chalan stazoval, ze včera bol v Tatrách, vyviezol sa lanovkou na Hrebienok. A ako je možné, že lanovka na lomnický štít stojí 30 €??!! veď to je nenormálna cena, za federálu stála lanovka 5 Kcs. Podobne to bude asi aj s ho
tak je to dosť prehnané, ale myslím si, že aj oni majú vysoké náklady na prevádzkovanie udržiavanie tej lanovky tak aj to sa určite odrazilo na tej cene...
nevozte sa lanovkami!! .. ale cosi pravdy na tom je, Tatry su drahe, aj lyzovacka v Tatrach vyjde drahsie ako dakde v zahranicnych strediskach a tie sluzby su neporovnatelne.. nechapem aky dovod maju turisti zo zapadu ist lyzovat do Tatier...
noo je to tak bohužiaľ... tiež mi bolo ľúto toľko za to dať.. Ale čo sa týka reštík kaviarní a podobne tak sú v Tatrách nízke ceny, keď som tam bol min. rok mi išli až oči vypadnúť, samozrejme porovnávam to s BA keďže tu bývam a som zvyknutý na naše západné ceny...
@8 Tak to mi je jasné len zas Tatry sú známe turistické stredisko takže tam majú právo mať o niečo vyššie ceny.. Ale zas je to príjemný pocit keď tam aj možem ísť na kávičku a u nás tak maximalne na kofolu na stanici a aj to si nadávam že zas som bez peňazí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a tam su kraaaaaaaaaaaaasne hory a tu neni nic
Asi by si oslepol xD