držala som sama seba aby som nezvieskla pokaždé keď počas matiky si počúvam úplne najsam chill muziku a do toho začnú telatá ručať od nadšenia zakaždým gólom!
Písala som cez prvé dve tretiny písomku a učiteľka povedala, že nás nenechá dlhšie písať, lebo je hokej. A cez hodinu chodili spolužiačkam SMSsky s výsledkami a to dovolila čítať.
@greyness počas minuloročných majstrovstiev v Bratislave ma išlo poraziť, lebo som pracoval v komplexe neďaleko zimného štadióna a dostať sa tam MHD-čkou bol niektoré dni horor.
Jediná dobrá vec bolo aké-také upratanie HQčka bezďákov/feťákov (rozumej: Hlavná stanica) a nemenej legendárneho podchodu na Trnavskom.
Neviem si predstavit ze by som nefandila slovenskemu hokeju ako tuto kolegine a kolega :/ ... Milujem hokej a k tomu je to na MS uz viac menej vec naroda a nie hokeju! ... Nasim drzim palce strasne mooooc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Jediná dobrá vec bolo aké-také upratanie HQčka bezďákov/feťákov (rozumej: Hlavná stanica) a nemenej legendárneho podchodu na Trnavskom.