Prosím vás , som úplný blbec do toho.Kúpila som slúchadlá .. Nejdú zapojiť do počítaču .. Proste zvuk nefunguje ? Čo mám robiť , ako mám postupovať ? Fakt proste nechápem..ani žiaden návod, inštalačné CD proste.. a po zapojení nefungujú ?
- neni problem len v tom ze si ich zapojila do mikrofonneho inputu? Oni tie porty byvaju vedla seba a vyzeraju rovnako.
- este moze byt ze tvoja zvukova karta na pocitaci je nastavena nejak divne (mne sa obcas stavalo ked som vymenil sluchatka za repraky, ze mi neposielala zvukovka zvuk lebo nechapala co sa deje ked som vymenil zariadenia) cize skontroluj nastavenia zvuku vo windowse ci to nie je nejak stisene alebo co.
tak nejdu zapojit do PC alebo ked ich zapojis tak nejde zvuk? k sluchadlam instalacne CD nedavaju resp by to museli byt nejake specialitky alebo mat vlastnu zvukovku, tojejedno, ake si si kupila? skus ich na mobile alebo inde ci idu resp ak mas pc s reprakmi tak ich skus pichnut tam kde mas repraky ci tam nepojdu. Ja napr mam na prednom panely na PC vymenene lave za prave a vzadu mi to ide..
treba si vsimat detaily. maju na kabliku regulator zvuku? ak ano, mozno je stiahnuty dole.
mozno su niekde prerusene spoje a proste maju zly kabel. ked nejdu v nb ani v mobile a nemaju osobitne stiahnuty zvuk, tak by som si asi myslela, ze je problem v kabli.
a este dodam, ze netusim, ako sa nb sprava, ked je do neho zapojeny headset. ja mam len jeden konektor - je aj na sluchatka, aj na mic, aj na headset. ale neviem, ci sa v pripade tvojho nb nemoze stat, ze to nevidi ako sluchatka, ale len ako mikrofon? to uz netusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- neni problem len v tom ze si ich zapojila do mikrofonneho inputu? Oni tie porty byvaju vedla seba a vyzeraju rovnako.
- este moze byt ze tvoja zvukova karta na pocitaci je nastavena nejak divne (mne sa obcas stavalo ked som vymenil sluchatka za repraky, ze mi neposielala zvukovka zvuk lebo nechapala co sa deje ked som vymenil zariadenia) cize skontroluj nastavenia zvuku vo windowse ci to nie je nejak stisene alebo co.
Tak zas až tak blbá nie som Viem čo je na mikrák hah Ale ďakujem.. A po pripojení na mobil taktiež nereagujú a nejdú
» www.ehow.com/how_6757656_hea...
treba si vsimat detaily. maju na kabliku regulator zvuku? ak ano, mozno je stiahnuty dole.
mozno su niekde prerusene spoje a proste maju zly kabel. ked nejdu v nb ani v mobile a nemaju osobitne stiahnuty zvuk, tak by som si asi myslela, ze je problem v kabli.