PANASONIC RP-HJE120 v datarte su za nejakych 10 myslím.sice som zastancom poriadnych sluchadiel ale tieto mala kamaratka a som bola až prekvapena ako dobre hraju na tu cenu
Ja mám nejaké z e-bay, v eurách možno stáli tak okolo troch éčok a v pohode fungujú, je to napodobenina apple a vyzerá to úplne ako apple sluchátka, to som sa ale dozvedela od bratranca, nekupovala som ich s tým zámerom Až tak ich nevyužívam, ale keď počúvam, tak je to dobré.
odporucil by som ti Genius HP-02 Live, bohuzial sa uz nepredavaju...keby som to vedel skor kupim si aspon 20 do buducna...teraz neviem najst nahradu, skusal som aj koss plugy aj creative ep 630 a nic
už ich mám rok a pol (zvyčajne mi sluchátka odchádzajú po troch mesiacoch, lebo sa preruší kontakt), ale tieto majú zahnutý jack, čo je z fyzikálneho hľadiska výhodné, nevypadávajú z uší, lebo sú špeciálne tvarované a gumičky na nich perfektne držia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Najlepšie sluchadlá do 20€ aké som kedy mal....vydržali mi asi 5 rokov a ten zvuk je bombový .
" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku goo.gl">» goo.gl/DJ6wv ...
už ich mám rok a pol (zvyčajne mi sluchátka odchádzajú po troch mesiacoch, lebo sa preruší kontakt), ale tieto majú zahnutý jack, čo je z fyzikálneho hľadiska výhodné, nevypadávajú z uší, lebo sú špeciálne tvarované a gumičky na nich perfektne držia
(z kategórie lacné štuplové odporúčam)
neolutuješ