Ludia myslite si ze v dnesnej dobe a hlavne v tejto krajine nieco take existuje? Ved nie je normalne aby sa ludia co sa nepoznaju spravali k sebe tak ako sa nepoznaju. Nemali by mat ludia co sa vobec nepoznaju mat pred sebou respekt a spravat sa slusne? k
Co dodat?...Asi iba tolko, ze slusnost je naozaj vysada iba par ludi...napriklad ked niekomu podrzis dvere, tak je to pre niekoho normalne a niekto len kruti hlavou...ale sak sa to da aj naucit...len treba chciet
Slusnost.. poviem ti takto, ja sama od seba sa snazim byt aspon v medziach normy, ale ak niekoho boli huba z toho , ze by mal odzdravit alebo podakovat, tak tam moja slusnost konci! A je mi jedno, co si kto mysli.. A to s tymi doktorkami a sestrickami-->je mi to doverne zname.. dokonca u nas v skole sa aj upratovacky tvari akoby nad ne nebolo.Ale na tom sa uz len smejem
na svete nie je veľa slušných ľudí....asi preto,že ich k tomu nemal kto vychovať..aj chlapci prestávajú byť gentlemanmi(česť výnimkám)..mňa vždy poteší,keď mi niekto podrží dvere,alebo dá prednosť,alebo odsunie stoličku..je to max milé..ale už sa to zo života vytráca..aj to je milé,keď sa na mňa cudzí človek len tak usmeje,alebo prihovorí...no nie?
Tu nejde o vychovu tu ide o primitivizmus a zakomplexovanost dnesnych ludi... zato ze niaky posraty vratnik ma komplexi z toho ze na lepsi jop nema tak sa musi vyvysovat na deckach napr v mojej bivalej zakladnej skole taky kokot tam robil vratnika ale som mu povedal svoje na konci deviny debilovi sprostemu tesil som sa na to 8 rokov ^_^ ale to nie je dovod nejako si kazit naladu proste si v hlave pomysli "idiot" a chod dalej ceste zivotom nie je dovod zatazovat sa s debilmi inak slusnost sa dnes berie ako vysada ludi ktori dokazu uvazovat na vyzsej urovni a taky ludia sa dostanu obvikle vyzse ako na post upratovacky atd... a ked mas v sebe slusnost sveci to o tvojej inteligencii no a co sa mna tyka ja nemam problem byt slusny k ludom ktory su slusni ku mne
Rozmýšľam nad slušnosťou...mám strašne rada chillout a dnes večer je v jednom obľúbenom klube taký chilloutový ´koncertík..kde šli moji véľmi dobrí známi...a až teraz mi zavolali, či neprídem...
Do pixi!!!tak ja fakt nevime čo ma toto znamenať? ak ma tam chceli tak to mali povedať skôr...a nie teraz, ked´ som v pyžame... fú...dávno ma tak nenasral nikto..jebal by to pes!!!
no a povecte mi či je toto priateľstvo...bázmek a potom, že priateľstvo...no dík...fúúú tu ide o ten princíp...
aspoň fajn, že je táto stránka ináč by som zmlátila svoju sestru.. no ju nie..
ja sa snažím byť slušný.mnoho ludí ze preháňam. mozno je to pravda. slušnosť ešte existuje ale klesá jej intenzita. ja našťastie stretávam na veľa miestach.to preto, lebo som veriaci a bavím sa aj s takými ľuďmi.samozrejme aj nekresťania poznajú slušnosť a správajú sa zväčša podľa nej.zistil som jednu vec.keď sa rozprávam so spolubývajúcim sám, ani raz nepovie škaredú nadávku a nemá neslušné myšlienky, ale akonáhle sme s viac chalanmi, tak začne púšťať také slová..keď nechcete prísť o kamošov (na využitie), tak idete v ich šľapajách.a v pohode zahodíte slušnosť pri najbližšom imaginárnom koši. dnes je to zlé ale nie až také strašné. Bože, vďaka ti, že si.
Ja sa správam ku každému milo. Či ho poznám alebo nie. Väčšinou si robievam aj srandu, ale nikdy nie s tým, aby som dotyčného urazil. Medziľudské vzťahy sú pre mňa dôležité a veľmi nerád hovorím ZBOHOM. Nepriateľov nemám a aj keď sa náhodou nejaký stane mojim nepriateľom, snažím sa s ním spriateliť. ;o)
Slušnych ludí je v tomto svete malo, onoto bude tou dobou...všetko ide strašne rychlo, každy mysli iba na seba a na svoj život a preto aj ta slušnosť upada ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...a su aj taky, co su aj slusni a dokonca ani makke a tvrde iyi im nerobi problemy...E
Rozmýšľam nad slušnosťou...mám strašne rada chillout a dnes večer je v jednom obľúbenom klube taký chilloutový ´koncertík..kde šli moji véľmi dobrí známi...a až teraz mi zavolali, či neprídem...
Do pixi!!!tak ja fakt nevime čo ma toto znamenať? ak ma tam chceli tak to mali povedať skôr...a nie teraz, ked´ som v pyžame... fú...dávno ma tak nenasral nikto..jebal by to pes!!!
no a povecte mi či je toto priateľstvo...bázmek a potom, že priateľstvo...no dík...fúúú tu ide o ten princíp...
aspoň fajn, že je táto stránka ináč by som zmlátila svoju sestru.. no ju nie..