...Potrebujem nejaký mobil na ktorom aj niečo vidno, neni úplne malý. Má celkom obstojný foťák a môžem ho používať na surfovanie po nete. Pozdáva sa mi Samsung Galaxy Trend Plus , má ho niekto?..Alebo viete o lepšom v tej cene? Hlavne od nejakej normálnej
@kikki Lumia 520, perfektný mobil, na to, na čo ho chceš ty. chýba mi akurát LED diodka k foťáku. teraz sa dá kúpiť za nejakých 90€ . WP je stabilný. Zamrzí, že niektoré aplikácie chýbajú, ale keď sa cez to prenesieš, myslím, že budeš spokojná
kupiš aj za 70€ z činy objednaš mobil sice neznamej značky, ale za tu cenu perfektne parametre, znami to maju a zatiaľ žiadne problemy bez problemov funguje ako ma ešte lepšie ako tu mobily u nas napriklad z orangeu sa kazia dosť skoro a vôbec nevidno, že tie mobily su z činy
@yoshtixiang je to na osobných preferenciách, ja by som do X/XL nešiel. Microsoft ich už medzičasom odpísal a je otázna ďalšia podpora. Keď už, tak 630ka má väčší displej, novší HW.
@becrux práve taký som kúpila ...a vydržal len kým neskončila záruka, plus sa aj mne stalo to s tou baterkou, preto práve hľadám normálnu značku, pretože keď sa posere ten z Číny, tak nakoniec naň neexistuje servis v SR, ja som mala šťastie a našla som v Pezinku, čiže na druhej strane SK, takže iba známe značky
@kikki ale vačšinou aj mobily napriklad v orangei ti vydržia len kym neskonči zaruka, tak su dnešne mobily asi nastavene, resp. nekvalitne vyrabane a nie len mobily žiaľ...vydrži ti to 2 roky a potom sa ti pokazi, neviem ako ini ale napriklad s mobilmy z orangeu mam ja takychto skusenosti veľa
Ako tu pisal @igorv za tie peniaze bud 520 alebo 630 sám mam doma l 925 a funguje vyborne a k tym aplikaciam, zatial som nenasiel taku co by mi chybala
@tecumseh@kikki banky nemajú aplikácie (ČSOB má plnohodnotnú, Tatrabanka má len akúsi čítačku), ináč som nenašiel aplikáciu na offline hľadanie spojov (MHD, SAD, ŽSR), teraz už mám net, takže je to v pohode
@hoperpohroma a čo popis aplikácie, citujem: "Kromě historie hledání a spojení připnutých na hlavní obrazovku aplikace vyžaduje, aby bylo zařízení připojené k internetu" takisto aj komentáre tvrdia, že im to nefunguje offline
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Za povšimnutie stoja aj Sony Xperia L a Xperia M ...
@igorv na jej mieste by som kupil Nokia XL, má 5 palcov ten Nokiacky windows design, ale podpora Android aplikáci, čiže kombinácia WP a Androidu
nič s ním nie je, úplne funkčný, len jednu chybičku krásy má na kryte ale nič hrozné
» play.google.com/store/apps/deta...
nvm co citas ale uz v nadpise mas, ze offline jizdni rady
net ti treba aby si si stiahol cestovne poriadky do databazy, to je vsetko
to by som zobrala ako podlozku na krajanie paradajky