Stop práve teraz a žiadne turbo rýchle zmeny názorov a pod. Ste šťastní? Otázka je jasná, nepýtam sa, že či máte najnovšie mobily, najrýchlejšie nety a najplnejšie chladničky len jednoduchá otázka, či si užívame dni alebo len prežívame. Ak prežívame (môj
skôr len prežívam...cez týždeň prežívam v práci a teším sa na víkend ale keď už prídem, tak sa nudím takže sa zase teším na robotu že už konečne budem dačo robiť takto prežívam furt dookola
nemám ani najnovší mobil, dokonca úplne prázdnu chladničku, vôbec neviem čo je to tablet a podobné sprostosti, dokonca bývam v najhnusnejšom meste v SR...a vážne, ja som šťastná, a dosť :-S
Som spokojná. Mám peniaze na všetko čo chcem,ležím v kvalitnej posteli, ktorá je podľa mojich predstáv. Obedujem veci podľa mojich predstáv a mám notebook podľa mojich predstáv. Dokonca mám kamarátov a frajíra ♥_♥
Teda myslím, že môžem aj tvrdiť " som šťastná "...
pendlujem medzi šťastnými chvíľami, ktoré sú podfarbené smútkom, obavami a zlyhaniami, ale pokiaĺ si ich dokážem nepripúšťať a poskakovať si po ulici a usmievať sa na zrkadlá, tak sa stále považujem za šťastnú, aspoň v tých chvíľach.
ale úplne šťastná budem vtedy, keď ma prestane mrzieť že všetko je cesta.
neviem... poslednych niekolko dni som v takom rozpolozeni, ze sama neviem posudit ci som stastna ci nie... je mi proste cudne o__O
aj ked... asi som stastna, tak celkovo, a toto je len prechodny stav, ktory verim ze uz coskorooo bude fuc!
som stastna, ale len z jedneho dovodu, ze som nasla lasku mojho zivota ktora ma uprimne miluje, ale inac niesom absolutne nestastna lebo nas deli dialka... takze iba prezivam a ked som s nim si uzivam tie krasne chvilky a som ako uplne vymenena
a ja neviem prečo, či si za to môžem sám alebo ako ale vždy keď som š´tastný, a to naozaj euf=oria, tak to trvá maximálne deň a potom všetko odznova, rarita, prežívanie ...
aj keď furt nadávam, sťažujem sa, nespím poriadne, nestíham a nechce sa mi - som šťastná a veľmi a všetky tie vyššie uvedené veci sú nepodstatné, lebo mám to, na čom v skutočnosti záleží
V tejto chvíli som šťastná.
A väčšinu dní si viac užívam ako prežívam.
Toto leto som si veľmi uvedomila ako veľa záleží na mne samej a riadim sa tým. A robí to môj život lepším.
Nie som šťastná, skutočne šťastná, ako vážne že skutočne som bola niekedy v júli, odvtedy je to tak trochu púšť, sem tam príde "výbuch" ale ten rýchlo odíde .. nič moc
Nie som nešťastná, ale ani výslovne šťastná sa určite necítim. Len tak nejako prežívam a celé dni sa teším na pár pekných chvíľ, z ktorých potom väčšinu nasledujúcich dní čerpám silu a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a kebyže neupresníš v tej tretej vete, asi mi ani nedojde, čo si sa pýtala už v názve fóra
Teda myslím, že môžem aj tvrdiť " som šťastná "...
ale úplne šťastná budem vtedy, keď ma prestane mrzieť že všetko je cesta.
aj ked... asi som stastna, tak celkovo, a toto je len prechodny stav, ktory verim ze uz coskorooo bude fuc!
a ja neviem prečo, či si za to môžem sám alebo ako ale vždy keď som š´tastný, a to naozaj euf=oria, tak to trvá maximálne deň a potom všetko odznova, rarita, prežívanie ...
čiže nie
prečo vždy keď si niečo takéto prečítam mám len pesimistické myšlienky o tom, že akí sú ľudia naivní?
sice vzdy su tu nejake vzostupy a pady, ale v podstate nemam byt preco nestastna
ale bola som včera a aj veľa krát za posledné dni, ale dnes vôbec
A väčšinu dní si viac užívam ako prežívam.
Toto leto som si veľmi uvedomila ako veľa záleží na mne samej a riadim sa tým. A robí to môj život lepším.
Inak ... nie som nešťastná, ale ani šťastná.