Smiesne konflikty na youtube: HUN vs SVK a HUN vs Rumunsko
na youtube je stale viac a viac videi kde si navzajom nadavaju madari a slovaci a madari a rumuni. vsetci sa snazia ukazat aky je ten druhy narod debilny, ale pritom oni sami sa zhadzuju. najvtipnejsie je za kazdy tam ma vlastnu verziu historickych faktov
ani ja si to nekuknem....ale davnejsie som ich videl .....ale ja sa priznam ze ja viem po madarsky a taketo konflikty ma vobec nezaujimaju.....tipujem ze 75 % slovakov ani nevie preco neznasa madarov...a tak isto opacne....ja nemam nic proti slovakom a tak isto nemam nic proti madarom...kazdy vytahuje historiu aby provokoval....lenze my sme sa narodili teraz a s tym uz nic nezmenime....treba sa pozerat dopredu aby nas svet bol lepsi a nie do minulosti...co sa stalo stalo sa...nikto to nezmeni a nikto nemoze zato ze ci sa narodi ako madar, slovak alebo rumun tot vsjo
no zaujimave v tom prvom ma pobavil hlavne koniec velkym Gypsies videu o narodnostnom utlaku madarov proti slovakom nemam co vytknut, vsetko je pravda, ti nomadi by bez nas vykapali...
@4 presne a poliak sa tam ide hadat ze vie viac o nasich dejinach jak my inak s tym videi som mal pocit ze rumuni a madari sa nenavidia viac ako slovaci a madari sak v tom prvom videu ukazal tie najlepsie casti madarska a nahorsie rumunska mi to trochu pripomenulo Borata
nie je to len medzi týmito spomenutými, ale všímam si to pomaly už pri každom niečom podobnom (naposledy som sa pobavil na argumentoch jednoho polského nacionalistu - možno je to aj medzi týmito videami, nechce sa mi to všetko pozerať). Mne to príde skôr smutné, že ludia sú takýto, ale asi to potrebujú, z dôvodov ktoré nechápem. Akoby mať rád svoju krajinu automaticky muselo znamenať navážať sa do inej (pre nich)... škoda no.
inak to video oppresion of slovaks in kingdom of hungary ma príjemne prekvapilo. čakal som kecy o 1000 ročnom útlaku, ale toto bolo v hrubej forme aj môj pohlad. Nie ale taký ako má holyknight
@3 hlavne kôli takým ako ty, ktorý vedia o histórii "stráááááášne vela", sú tie smiešne konflikty
@7 mal som napísaný dlhý príspevok, ale serem na to. v skratke: slováci ako takí ešte neexistovali, ale hlaaavne že sme ich to naučili že? ešte aj srať sme ich naučili?
to, že kočovníci, ktorí sa usadili a prirodzene prebrali nové veci od domáceho obyvatelstva s ktorím sa asimilovali považovať za argument "úúúúžasnosti" toho domáceho obyvatelstva je ehm...no.
Ale nebudem sa hádať, ži si v histórii písanej jankom slotom, ten je na to značne fundovaný.
@10 nevravim ze sme to hned vedeli aj mi, ale urcite sme boli v tychto veciach vyspelejsi...hm a moja vec ze mam rad Slotu, ved kazdy ma pravo na vlastny nazor ja ti ten tvoj tiez neberiem
@13 co som pisal mam z vlastnej hlavy a nie od Slotu...pre mna budu madari navzdy ti co nas 1000 rokov utlacali...uz len poznatky z dejepisu zo skoly mi ukazali ako sa k nam v minulosti chovali...nic dobre sme sa o nich v skole neucili...ale mas pravdu som zaujaty...koniec offtopicu bye
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Madari dokazali v dejinach vela, ale vtip je v tom ze im ktomu dopomohli v obrovskej miere vsetky susediace narody.
inak to video oppresion of slovaks in kingdom of hungary ma príjemne prekvapilo. čakal som kecy o 1000 ročnom útlaku, ale toto bolo v hrubej forme aj môj pohlad. Nie ale taký ako má holyknight
@3 hlavne kôli takým ako ty, ktorý vedia o histórii "stráááááášne vela", sú tie smiešne konflikty
...
...
...
ta atmosfera ktora z nich ide je extremne pozitivna a optimisticka
to, že kočovníci, ktorí sa usadili a prirodzene prebrali nové veci od domáceho obyvatelstva s ktorím sa asimilovali považovať za argument "úúúúžasnosti" toho domáceho obyvatelstva je ehm...no.
Ale nebudem sa hádať, ži si v histórii písanej jankom slotom, ten je na to značne fundovaný.
A kludne maj rád slotu, o tom tu ja nevravím, tvoja vec, ale brať to čo povie za relevantný historický fakt, je niečo iné.
Dobre, ja končím, nechce sa mi tu šíriť offtopic.
a prečo sa trápiť ? nech sa poserú aj s celým uhorskom