...takže...o pár hodín sa mám stretnúť s chlapcom, ktorému sa páčim...a už dlho sa ma nechce ,,vzdať´´....naše rozhovori sú v jednom kolotoči....prečo ma nechceš? prečo so mnou nechceš chodiť atd....moje odpovede sú možno dosť trápne, v zmysle že si jedno
no celkom rozumne pises, ak to on nevie pochopit tak to je tazko... povedz mu este raz ako to vidis ty a ked to nepochopi alebo nebude chciet pochopit tak dovi dopo
Nechápem čo všetci chcete vždy nejak obkľučkovať od pravdy, nič proti tebe @loveyou ale najlepšie spravíš, ak mu povieš pravdu. Pravdu a nič len pravdu, že s ním nechceš chodiť, ale chceš aby ste boli kamaráti. Aj keď sa nasere, to ho určite prejde a všetko bude také, aké to bolo predtým..
Napis mu, ze to tak necítiš. Ked to tak necítiš a nedokazes si predstavit nic viac tak je to jednoducho tak a nic na tom nezmenis. On to nedokaze pochopit. A mozno to bude krute, ale ked to inak nepojde povedz mu ze sa ti uz paci niekto iny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
lepsie sa to neda povedat
Ak to nebude vedieť pochopiť pár dní ho ignoruj a jemu potom dojde že lepšia aspoň kamarátska prítomnosť ako žiadna...
A mimochodom konečne sa tu nejaké dievča vie opýtaj aj normálne inteligentne a vie aj normálne riešiť takéto situácie
...Ja možno hlavne potrebujem mať istotu že má z toho väčší stres ako ja a potom zo mňa všetko vyletí...všetko čo si myslím a ako to vidím