Smoothie maker neodporúčam. Teda nie je zlý, ale nemá doriešené čistenie, pretože odporúčajú čistiť proste len že si dáš do toho pohára vodu a zasa to len na chvíľu zapneš a hotovo... No ale niekedy sa dostane "špina" aj do škár kde sa ten pohár šrobuje a to fakt nejde dobre vyčistiť... čiže určite klasický mixér vyhráva, konkrétnosti nechám pre skúsenejších, ja som si minule kúpila taký priemernejší ale nie som až tak spoko :ehm:
@h ten smoothiemaker do umývačky? Neviem teda či ich je viac typov alebo ako, ja som sa už potom na to vykašľala takým štýlom že som to umyla norálne pod prúdom vody a nechala ju vytiecť (lebo voda vždy zatiekla do škáry)... Ale to bola už len otázka času kedy sa voda dostane tam kam sa nemá možno na tomto princípe nefungujú všetky SM, ale myslím že hej
+napr ani ten ponorný mixér mi nevyhovuje na každé mixovanie (vo veľkom množstve)
@motyylia vsak umyť stolný mixer je uplne easy :p , len trosku opláchnes vodou tú náobu, potom daš trosku vody a jar(staci kvapka), pustis mixer na 2sekundy vyleješ vodu, opláchneš tu jar a vuala
@mefistofel ale veď ja som nepísala o umývaní stolového mixéru to je úplne no problem ale proste dala som aj na hento videjo čo si mi vtedy posielal ale keby kupujem znovu tak už si nekúpim taký lacný mixéroš
hocijaký ponorný s dostatočným výkonom a príslušenstvom, že má aj tú nádobu k tomu...
do 40€ nájdeč v pohode, aj s nererovým nástavcom
tento máme sa mi zdá (ale modrý, tak si nie som istá, či je to to isté » www.hej.sk/mixer-slahac-se... akože neodporúčala by som ho, ale pre iné veci, ktoré nesúvisia s otázkou
@motyylia tak nehovoril som aby si si kupila ten najlacnejsi , ja som si kupil za 40€ ten co je v @7 , má pevnú sklenenú nadobu, je stabilny, motor sa nezastavi asi nikdy! Ako samozrejme aj lacny mixer nemusi byt zly ako uakozoval test, ale ja som skor tu stabilitu a motor pozeral a aj nádobu aby tam bol sklon a vsetko išlo na nie nože :p
@mefistofel nekúpila som najlacnejší ale bol rozhodne lacnejší ako som chcela nádobu má dobrú, je stabilný, zdá sa že aj vydrží dlhšie, no ale mohol byť silnejší, nevadičko, možno som len zle natrafila a pohroma dopadne lepšie
@h ako najlepsie su stolne mixery aj kvoli tomu, že ked si niečo mixuješ tak niekedy musíš pridať vodu, alebo máš zeleninu ktorá ma velky objem(listová zelenina) a tú tam budeš pridávať postupne, tak preto stolny a aj ked mám ručny a ten má ešte silnejši motor, je to úplne rozdiel, ten stolny ovela na jemnejšie rozmixuje.
(ale zas pri mixovaní, nemože tam byť vela vody lebo potom by sa to len krútilo nemixovalo, nemože byť velmi husté, lebo by sa točili len nože ale nie to smootie)
@motyylia no mala si pozerať aj silu motora , tvar nadoby a nožov + motor, to sú dva dôležite faktory co musíš pozerať, tie prídavne funkcie su nepotrebne a robia presne to iste len iny gombik stlačiš
@mefistofel dakujem velmo pekne za vsetko! tak si asi kupim ten tvoj ja chcem len duzinove napoje, na to teda postaci viac nez dobre, ak som porozumela
len ten moj ma tažkú sklenennú nádobu tak pozor na to
...ako nechcem ti zle poradit, aby si potom nehovorila že ti nevyhovuje , ale osobne nemám žiadny problem s týmto mojom ,
Vitamix je TOP videla som ho u kamošky ,reku jakú krabicu to vytiahla , potom mi spravila smoothie niečo banán madle ... chuť fakt lepšia než s mojim 30e čo zlava dala mixérom .. pretože si smoothie robím skoro každý den .. uvažujem už nad top mašinkou len 600€ za Vitamix je dosť , tu som našla konkrétne tipy » smoothie-recepty.sk/najlepsie-smoot...
Rozhodujem sa medzi ETA a G21 vitality ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
teda o sume pomlčím
+napr ani ten ponorný mixér mi nevyhovuje na každé mixovanie (vo veľkom množstve)
» www.stream.cz/adost/10001264-...
osobne mám tento a nemám s nim problem » www.datart.sk/Mixer-PROLINE-M...
do 40€ nájdeč v pohode, aj s nererovým nástavcom
tento máme sa mi zdá (ale modrý, tak si nie som istá, či je to to isté » www.hej.sk/mixer-slahac-se... akože neodporúčala by som ho, ale pre iné veci, ktoré nesúvisia s otázkou
@mefistofel nekúpila som najlacnejší ale bol rozhodne lacnejší ako som chcela nádobu má dobrú, je stabilný, zdá sa že aj vydrží dlhšie, no ale mohol byť silnejší, nevadičko, možno som len zle natrafila a pohroma dopadne lepšie
(ale zas pri mixovaní, nemože tam byť vela vody lebo potom by sa to len krútilo nemixovalo, nemože byť velmi husté, lebo by sa točili len nože ale nie to smootie)
@motyylia no mala si pozerať aj silu motora , tvar nadoby a nožov + motor, to sú dva dôležite faktory co musíš pozerať, tie prídavne funkcie su nepotrebne a robia presne to iste len iny gombik stlačiš
...ako nechcem ti zle poradit, aby si potom nehovorila že ti nevyhovuje , ale osobne nemám žiadny problem s týmto mojom ,
ešte ked pozeram tak tento može byť zaujímavy » mixery.heureka.sk/philips-hr-2160...
dakujem vsetkym
iba podobne, pozeram, ze vitamix tam nie je. je rozdiel medzi stolnym mixerom a stolnym mixerom
Rozhodujem sa medzi ETA a G21 vitality ..