Nemyslíte si, že truhla je iba taký prežitok ? Ja si myslím, že by stačilo, keby založím firmu, ktorá bude vyrábať krásne koberce so všelijakými vzormi s tým, že materiál nebude taký kvalitný. No a neboštíka by stačilo do toho zabaliť a bolo by to. Podľa
neviem či je dvakrat ludske a na pohlad prijemne keby ti zabalia nejakeho pribuzneho do koberca a ešte ho aj skrutia...podla mna je chore si to len predstavit...truhla je omnoho dostojnejšia...
@beaurebelle Co tam po dostojnosti - ci je dostojne, aby pohrebne spolocnosti po smutiacich pozostalych pytali take peniaze ? Myslim, ze o dostojnosti by sme sa mohli bavit velmi dlho.
Nevravim, ze napad s kobercami podporujem. By som sa citila, jak Aladin, kokos :-|..
@flussica počkaj cenu za truhlu som predsa nespominala - je samozrejme že je predražena ako všetko čo človek ,,potrebuje,, ako napriklad lieky ....myslela som to skor tak ze nepoznam cloveka co by sa mu pacilo keby jeho rodica dajme tomu zakrutia do koberca a pochovaju v koberci .pri tomto som myslela že je to nedostojne .. v podstate obe nepodporujeme napad s kobercami
@zmrdak nie nebrala...a nebudem ta o tom presviedcat... ty si bal koho chces a kam chces mne sa proste ten napad nepaci a hotovo ale ak chces zacat takto podnikat tak good luck
tak to ja viem, možno by bolo lepšie šiť nejaké pekné vrecia na mrtvoly ako koberce... ono tie truhly aj tak pod váhou zeminy prepadnú a neboštík sa váľa v hline
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mna napadlo spravit firmu ktora bude vynasat mrtvych do vesmiru a tam ich vypustia ano , napad jak hovado ....
Nevravim, ze napad s kobercami podporujem. By som sa citila, jak Aladin, kokos :-|..
Kľudne rodiča zabalím do koberca a ? Jedná sa o to, že ušetrím a truhla aj tak zhnije.
No ja hovorim len za seba, ja si na pohreb setrit nebudem co so mnou urobia to bude