@hetfield áno, v Imaginariu Dr. Parnassa potom ho tam nahrádzal Johnny Depp v niektorých sa mi zdá, ale bolo to veľmi dobre urobené . Nedalo sa to rozoznať, keby som o tom nevedela
alebo aj ten herec, ktorý hral vo filme Vrana - starší film.. tiež zomrel v polke, ale kedze vacsinu deja bol hrozne zmalovany, tak tu rolu dohral iny herec s velmi podobnymi crtami tvare, ake mal ten povodny .. tak napr. v tom spominanom filme Vrana (nie som si ista, len brat mi to hovoril) po umrti hlavneho herca, dohral jeho rolu Johny Depp... Vacsinou to tak spravia, ze pokial sa to da, tak to "ogabú."..
(áno, presne spomínané dva filmy som myslela... ale v Imagináriu to nahrádzalo toľko ľudí, že som bola úplne mimo z toho, kto to tam hrá, až pri titulkoch mi doplo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prípadne pozmenia/vynechajú tých pár scén
čo ti ja viem? možno
samozrejme, ze sa pokusia film zachranit aby vsetky tie peniaze neboli zahodene... ale ked sa nieco neda, tak sa to neda a maju smolu