Nech slniečko jagavé šťastie Ti prinesie,
nech mráčiky smútku Ti vetríček odnesie,
nech mravčeky na zemi sú tvoji kamoši,
ďakujem životu, že práve Ty tu si.
Všetulililinko najlepšie k meninkám Ti praje mocinko naj kamka Baruška.
@bunnyboy ja neviem, ale pokial spravne rozumiem slovu gratulovat, malo by sa pouzivat ked nieco clovek dosiahne svojou vlastnou cinnostou dosiahne nieco, co je bud pre spolocnost alebo prenho vynimocne, dolezite, ci prospesne co meniny/narodeniny urcite nie su. Aj ked da sa polemizovat, ze clovek sa mohol zabit a tak to je vynimocne a prospesne, ale zas ked je clovek debil tak to prospesne nie je a zabit sa radsej mohol...
na druhej strane je blahozelanie, ked niekomu chces popriat blaho do zivota, do coho sa podla mna rataju meniny, narodeniny, svadby, vyrocia a podobne nepodstatne hovadiny na ktorých si ludia zakladaju viac ako by mali.
@dumbledore@bunnyboy tak som sa pozrel na ustav Stura a gratulovat je cudzie slovo a teda synonymum slova blahozelat (k narodeninam), resp. vyznam slova gratulovat je blahozelat. to ci to je bohemizmus mi je jedno, ale to toto mame vyriesene Do synonymického radu patri aj slovo Vinsovat, takze prakticky mozme pouzivat hocico
V konecnom dosledku si stale stojim za názorom v @8 , ze gratulovat mi pride skor k nejakym výsledkom
@dumbledore Ale ty si velky frajer ty vsetko vies, vsade si bol, vsetkemu rozumies. My normalni smrtelnici sa obcas aj venujeme tomu co nas bavi a v com sa chceme zdokonalit, Kedze ty uz si dokonaly, ty nemusis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Básničky sú už OUT
nech mráčiky smútku Ti vetríček odnesie,
nech mravčeky na zemi sú tvoji kamoši,
ďakujem životu, že práve Ty tu si.
Všetulililinko najlepšie k meninkám Ti praje mocinko naj kamka Baruška.
bud vsak radsej pripravena
udusi ta lavina
vsetko najlepsie, martina
na druhej strane je blahozelanie, ked niekomu chces popriat blaho do zivota, do coho sa podla mna rataju meniny, narodeniny, svadby, vyrocia a podobne nepodstatne hovadiny na ktorých si ludia zakladaju viac ako by mali.
(som sa rozpisal ako melancholik more )
V konecnom dosledku si stale stojim za názorom v @8 , ze gratulovat mi pride skor k nejakym výsledkom