všetky, ktoré končia happy endom, kde sa stále "muckajú" pusinkujú, milujú a kde má hlavný hrdina pochopiť význam "duševnej krásy" a nielen tej vonkajšej, ale nakoniec si aj tak vyberie babu, ktorá je "akože" škaredá, no jediné, čo jej "je" je to, že nie je namaľovaná a nie je navlečená v niečom obtiahnutom
ale moc také nemám rada. teda také, ktoré sú také depresívne, že 90% postáv sa zabije, zošalie, alebo do konca filmu nezistí, čo so sebou.
teda ani tie teatrálne americké happy endy nemusím, ale keď je tam taký jemný náznak zlepšenia, nádeje, niečoho... z čoho potom nemám chuť podrezať si žily.
také mám rada. večný svit mám rada. vlastne najradšej.
raz som videla nejaký dokument, neviem presne, čo to bolo, ale dávali tam zábery na zvieratá v džungli a ukazovali samičku nejakej poloopice, ktorej uhynulo mláďa a i tak sa od neho nechcela vzdialiť, hoci jej samej hrozilo nebezpečenstvo a potom ešte i také neviemkoľko nosila so sebou...
najnovšie Turínsky kôň (keď človek pretrpí chuť zabiť sa už len z tej povahy filmu a minutáže), na konci mu dokvapne tá idea, nie je to trikrát povzbudzujúce
a ešte Another Year lebo Briti vedia podať nešťastné konce tak normálne a reálne že je z toho človeku oveľa horšie ako keď je v amerických filmoch to nešťastie prehnane zveličené
depresivne filmy nekukam! naco? upadnut do hlbsej depky? hm mozno jeden som taky videla ked nad tym tak rozmyslam.. rabbit hole. pribeh bol smutny v podstate.
film Adam mi pride taky.. ze aj ked sa v nom nachadza stastie, aj tak je to osud takeho cloveka.. A je to velmi pekne realne, take ze sa to zije kazdy den.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
je toho veľa...
na mňa pôsobili brutálne depresívne napríklad Sametový vrazi (neviem, aké y sa píše v N pl v češtine, fuck :/ )
mwahah
ale moc také nemám rada. teda také, ktoré sú také depresívne, že 90% postáv sa zabije, zošalie, alebo do konca filmu nezistí, čo so sebou.
teda ani tie teatrálne americké happy endy nemusím, ale keď je tam taký jemný náznak zlepšenia, nádeje, niečoho... z čoho potom nemám chuť podrezať si žily.
také mám rada. večný svit mám rada. vlastne najradšej.
Nikdy som nevidela nič smutnejšie, fakt...
melancholia
a ešte Another Year lebo Briti vedia podať nešťastné konce tak normálne a reálne že je z toho človeku oveľa horšie ako keď je v amerických filmoch to nešťastie prehnane zveličené
@laciskoo @23 to by som tak nenechal...
Happiness je hrozný film napr.
» www.csfd.cz/film/264993-50/...
príjemne dojemné