žijeme vo svete v ktorom už prirodzená krása nič neznamená ďakujem všetkým čo mi tým zlomili srdce a chodia zmaľovaní ako Klaun Crusty a chodia viac vyzlečení ako oblečení
@soreljulien To je v pohode este, aj tak o 50 rokov to tu ovládnu Arabi a ked sa zena vyzlecie bude ukamenovaná, ...
Vacsi problém su buzeranti, bradaté ženy čo spievaju vo Viedni a pičuju do Ruska z "bezpečia" domova atd, trans-kokoti, bi-kokoti, buzeranti, atd...
Škaredým ľuďom šminky nepomôžu a ak je krása dievčaťa vo vode rozpustná tak jej to tiež nepomáha, navyše do postele make up nebude nosiť (iné je to na akciách, kde im ale posteľ veľa krát netreba -.- ) a čo sa týka bytia viac vyzlečení než oblečení, tak ľudská nahota je prirodzená, pokiaľ to je v legálnych limitoch a nepoburuje mládež a su zahalené tie časti, ktoré naša spoločnosť momentálne považuje za normu zahaľovať.
Prirodzená krása nič neznamená? A divíš sa keď chceš krásu ktorá je len dočasná? Čo myslíš pod prirodzená? Viac vyzlečení ako oblečení? Lebo tu máme kopu ľudí ktorí pobehujú v trenírkach alebo podprsenkách po mestách. (Sarcasm) Myslím že žiješ v minulosti, všetko sa vyvíja, aj jazyky sa vyvíjajú (slová ktoré sme kedysi nemali), všetko sa vyvíja. Ako si predstavuješ prirodzenú krásu? Nenamalovanú babu zahalenú v hábite? A čo čakáš, ľudí cez leto chodiť v bundách?
Podľa môjho názoru s týmto svetom nie je nič zlé, nie je tu nič smutné, krása je tu stále, len sa na ňu treba dívať inak, zameraj sa na osobnosť, nie na peknú tvár. Rozmýšľal si nad tým, či si nejaké dievča práve nehovorí to isté? "Prečo sa kuká len po babách čo sú pekné ale hlúpe, prečo nechce mňa? Som milá.. atď..." A tiež pamätaj každý má nárok vyjadriť si svoj názor, čo sa jemu páči. Aj keď budeš to najlepšie jablko vždy tu bude dakto kto neznáša jablká.
Nechcem nijako útočiť na OP, ale takéto kecy ma už unavujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vacsi problém su buzeranti, bradaté ženy čo spievaju vo Viedni a pičuju do Ruska z "bezpečia" domova atd, trans-kokoti, bi-kokoti, buzeranti, atd...
Podľa môjho názoru s týmto svetom nie je nič zlé, nie je tu nič smutné, krása je tu stále, len sa na ňu treba dívať inak, zameraj sa na osobnosť, nie na peknú tvár. Rozmýšľal si nad tým, či si nejaké dievča práve nehovorí to isté? "Prečo sa kuká len po babách čo sú pekné ale hlúpe, prečo nechce mňa? Som milá.. atď..." A tiež pamätaj každý má nárok vyjadriť si svoj názor, čo sa jemu páči. Aj keď budeš to najlepšie jablko vždy tu bude dakto kto neznáša jablká.
Nechcem nijako útočiť na OP, ale takéto kecy ma už unavujú.