urcite haciko..este ak mas psika ktory je na teba naviazany ako ja som mala..mna to uplne zlomilooo strasne..
este som plakala tusim pri filme Keith, My sisters keeper, aaaaa je ich strasne vela ale spomeniem si teraz len na tieto..keby sa ti paci moj vyber mozes sa mi ozvat do tsky a porozmyslam viac
Dancer in the Dark od Larsa von Triera určite odporúčam, jeden z najväčších "slzavých údolí" pre mňa osobne, môžem to vidieť aj 50 krátl ale vždycky ma to dostane. » www.csfd.cz/film/9389-tanec...
jediný film, pri ktorom som kedy plakala bol War horse, ale to bola tá najsmutnejšia scéna v strede, na konci to bolo tiez smutné, ale nakoniec to skoncilo happyendom
alebo som bola teraz na konci roka v kine na na vine sú hviezdy. skvelý film, smutný, ale čítala som knihu, tak som vedela, ako to skončí, a bolo úžasné vidieť po zasvietení svetiel, ako sú všetci usmoklení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
toto je smutný film!
takisto valkýra
biele peklo
chlapček v pruhovanom pyžame
ale všetko je to vojnová tematika
este som plakala tusim pri filme Keith, My sisters keeper, aaaaa je ich strasne vela ale spomeniem si teraz len na tieto..keby sa ti paci moj vyber mozes sa mi ozvat do tsky a porozmyslam viac
ale neviem, ci to clovek co ma 13 rokov dokaze ocenit
» www.csfd.cz/film/9389-tanec...
(snad ma tu nik nezdrbe za 24 rokov starý spoiler)
Najvačši nával emócií akemu som doteraz pri filme čelil. Ak ťa tento film nerozplače, začni o sebe rozmýšlať či je s tebou všetko v poriadku.
Hachiko - príbeh psa, tam mi vyšla slza.
alebo som bola teraz na konci roka v kine na na vine sú hviezdy. skvelý film, smutný, ale čítala som knihu, tak som vedela, ako to skončí, a bolo úžasné vidieť po zasvietení svetiel, ako sú všetci usmoklení